Δείτε και διαδώστε: Έτσι αρπάζουν τα ξενοδοχεία και τα δίνουν στους δήθεν μετανάστες

Μήνυση κατά του υπουργού προστασίας του πολίτη, Νίκου Τόσκα και του αρχηγού της Ελληνικής αστυνομίας, κατέθεσε η ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου «City Plaza», το οποίο ουσιαστικά έχει επιταχθεί από φιλοπαγκοσμιοποιητές για να μένουν μουσουλμάνοι μετανάστες.

illegal-immigrants-departure-application-form

Μήνυση κατά του υπουργού προστασίας του πολίτη, Νίκου Τόσκα και του αρχηγού της Ελληνικής αστυνομίας, κατέθεσε η ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου «City Plaza», το οποίο ουσιαστικά έχει επιταχθεί από φιλο-παγκοσμιοποιητές για να μένουν μουσουλμάνοι μετανάστες.

Καταληψίες στην περιουσία της

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «Star», η κα Αλίκη Παπαχελά, κατέθεσε μήνυση, ζητώντας τους να εφαρμόσουν τον νόμο και να απομακρύνουν τους καταληψίες από την περιουσία της.

Υπάρχει μάλιστα, όπως αναφέρει και εισαγγελική εντολή για την εκκένωση του ξενοδοχείου, η οποία φυσικά δεν εφαρμόζεται, καθώς οι «αλληλέγγυοι» αποτελούν κράτος εν κράτει.

View and spread: So grab hotels and give supposedly immigrants

Άλλωστε και η κυβέρνηση κάνει λόγο για επίταξη των ξενοδοχείων από το κράτος.

src: aetos-apokalypsis.com/2017/03/deite-kai-diadwste-etsi-arpazoyn-ta-xenodocheia-kai-ta-dinoyn-stoys-metanastes.html

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Διαγωνισμός για να κερδίσεις το iPad2 την αγαπημένη σου ταμπλέτα της Apple

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 1 (ένα) καινούργιο iPad 2, τη νέα ταμπλέτα από την πρωτοποριακή εταιρεία Apple. Διοργάνωση διαγωνισμού: Greek Radar Κλήρωση διαγωνισμό (ώρα): Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί Live την Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012 (15:00) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε τη νέα ταμπλέτα της εταιρείας Apple, το iPad2 επισκεφτείτε αυτή τη σελίδα. Όροι συμμετοχής στην ίδια σελίδα. […]

travelogue-magazine-travel-competition

Διαγωνισμός για να Κερδίσεις 7ήμερη διαμονή για 2 άτομα στη Λέρο και ένα 3ήμερο στο Γαλατά Πόρου

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 1 (μία) επταήμερη διαμονή για 2 (δύο) άτομα στο Nefeli Hotels, στη Λέρο και 1 (ένα) τριήμερο στο Arcadia Suites & Spa, στο Γαλατά Πόρου. Διοργάνωση διαγωνισμού: Travelogue, Cool Culture Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό: Δευτέρα 15 Απριλίου 2013 Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):