Η Husqvarna στο Hell’s Gate 2017 [video]

Ένα βίντεο με όλη τη δράση της ομάδας στον αγώνα Hell’s Gate 2017 δημοσίευσε στο κανάλι της στο Youtube η αγωνιστική ομάδα Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing. Μετά τη νίκη του αναβάτη της, Graham Jarvis και την πολύ καλή επίδοση του νεαρού συναθλητή του, Billy Bolt, η ομάδα θέλησε να μοιραστεί με τους φίλους της.

auto-moto-news-newsfeast

Graham Jarvis - 2017 Hell's Gate

Ένα βίντεο με όλη τη δράση της ομάδας στον αγώνα Hell’s Gate 2017 δημοσίευσε στο κανάλι της στο Youtube η αγωνιστική ομάδα Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing.

Μετά τη νίκη του αναβάτη της, Graham Jarvis και την πολύ καλή επίδοση του νεαρού συναθλητή του, Billy Bolt, η ομάδα θέλησε να μοιραστεί με τους φίλους της μάρκας και τους φαν του αθλήματος τα καλύτερα στιγμιότυπα από τον σκληρό αγώνα.

Απολαύστε τα καλύτερα στιγμιότυπα από τον αγώνα Hell’s Gate 2017

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Διαγωνισμός για να Κερδίσεις το νέο HTC Radar με Windows Phone 7 Mango και επεξεργαστή 1GHz

Διαγωνισμός:  Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 1 (ένα) smartphone HTC Radar με Windows Phone 7 Mango ή αλλιώς Windows Phone 7.5, επεξεργαστή 1GHz και κάμερα 5 megapixel με LED flash. Διοργάνωση διαγωνισμού: Pestaola.gr Ημερομηνία κλήρωσης του διαγωνισμού (έως και): Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012 (23:59) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το smartphone  HTC Radar κάντε Like σε αυτήν την […]

greenpeace-save-the-arctic

Greenpeace: «Φύτεψε» σημαία στο βυθό της Αρκτικής εναντίον των πετρελαϊκών γεωτρήσεων

Οικολόγοι ακτιβιστές «φύτεψαν» μια σημαία στο θαλάσσιο βυθό του Βόρειου Πόλου, όπου κατέβασαν επίσης εκατομμύρια υπογραφές για να κηρυχθεί η Αρκτική παγκόσμιο καταφύγιο χωρίς πετρελαϊκές γεωτρήσεις, ανακοίνωσε σήμερα η Greenpeace. Τα μέλη της αποστολής «φύτεψαν μια σημαία στο θαλάσσιο βυθό της Αρκτικής», 4 (τέσσερα) χιλιόμετρα κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας, αναφέρει στην ανακοίνωσή της […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):