Η Husqvarna στο Hell’s Gate 2017 [video]

Ένα βίντεο με όλη τη δράση της ομάδας στον αγώνα Hell’s Gate 2017 δημοσίευσε στο κανάλι της στο Youtube η αγωνιστική ομάδα Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing. Μετά τη νίκη του αναβάτη της, Graham Jarvis και την πολύ καλή επίδοση του νεαρού συναθλητή του, Billy Bolt, η ομάδα θέλησε να μοιραστεί με τους φίλους της.

auto-moto-news-newsfeast

Graham Jarvis - 2017 Hell's Gate

Ένα βίντεο με όλη τη δράση της ομάδας στον αγώνα Hell’s Gate 2017 δημοσίευσε στο κανάλι της στο Youtube η αγωνιστική ομάδα Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing.

Μετά τη νίκη του αναβάτη της, Graham Jarvis και την πολύ καλή επίδοση του νεαρού συναθλητή του, Billy Bolt, η ομάδα θέλησε να μοιραστεί με τους φίλους της μάρκας και τους φαν του αθλήματος τα καλύτερα στιγμιότυπα από τον σκληρό αγώνα.

Απολαύστε τα καλύτερα στιγμιότυπα από τον αγώνα Hell’s Gate 2017

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

hippodrome-race-track-great-britain-winner

Η Βρετανή Amber Galligan κέρδισε κατά λάθος 430.000 ευρώ!

Το «αν έχεις τύχη διάβαινε» κολλάει  γάντι σε αυτό το περιστατικό! Η Amber Galligan από το Newcastle της Βρετανίας, έκανε το καλύτερο λάθος της ζωής της. Πόνταρε στον ιππόδρομο σε 2 (δύο) διαφορετικά άλογα από αυτά που της είχε πει ο πατέρας της με αποτέλεσμα να κερδίσει το ποσό των € 430.000 (ευρώ)! Ο πατέρας της μόλις ανακοινώθηκε […]

illegal-immigrants-departure-application-form

8.800 εγγραφές μεταναστών στο πρόγραμμα Εθελούσιας Επιστροφής και Επανένταξης για να εγκαταλείψουν την Ελλάδα

Αυξάνεται ο αριθμός των μεταναστών οι οποίοι επιθυμούν να φύγουν από την Ελλάδα και να γυρίσουν στην πατρίδα τους. Μέχρι στιγμής, 8.800 μετανάστες έχουν εγγραφεί στο πρόγραμμα Εθελούσιας Επιστροφής και Επανένταξης, 1 (ένα) πρόγραμμα που ξεκίνησε το 2010 με χρηματοδότηση του Ευρωπαϊκού Ταμείου Επιστροφής και με συμμετοχή του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, σε ποσοστό 25%. Από […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):