«Βόμβα» καθηγητή Harvard: Έχουμε Αγνοήσει Σημάδια Εξωγήινων

Μια δήλωση του αστροφυσικού και καθηγητή του Harvard Avi Loeb ότι η ανθρωπότητα έχει δεχθεί σημάδια εξωγήινης ύπαρξης και ζωής αλλά τα αγνόησε, έχει προκαλέσει αίσθηση. Όπως αναφέρει ο καθηγητής οι περίεργες εκλάμψεις που φτάνουν στη γη τα τελευταία χρόνια αποτελούν διαρροή από ένα τεράστιο πομπό προηγμένης τεχνολογίας που βρίσκεται στα βάθη του σύμπαντος.

Revelation from Harvard Professor: We Ignore Alien Signs

Μια δήλωση του αστροφυσικού και καθηγητή του Harvard Avi Loeb ότι η ανθρωπότητα έχει δεχθεί σημάδια εξωγήινης ύπαρξης και ζωής αλλά τα αγνόησε, έχει προκαλέσει αίσθηση. Όπως αναφέρει ο καθηγητής οι περίεργες εκλάμψεις που φτάνουν στη γη τα τελευταία χρόνια και πιο συγκεκριμένα από το 2007 είναι πιθανό να αποτελούν διαρροή από ένα τεράστιο πομπό προηγμένης τεχνολογίας που βρίσκεται στα βάθη του σύμπαντος και δίνει ενέργεια σε διαστημόπλοια για διαγαλαξιακά ταξίδια.

Γρήγορες εκλάμψεις ραδιοκυμάτων

Να σημειωθεί ότι οι επιστήμονες δεν έχουν προσδιορίσει ακόμα από που προέρχονται αυτές οι «γρήγορες εκλάμψεις ραδιοκυμάτων» (Fast Radio Bursts-FRB), αλλά σύμφωνα με έρευνά που έχει διεξάγει ο καθηγητής Λόεμπ (Avi Loeb) μαζί με τον συνάδελφό του Μανάσβι Λίνγκαμ (Manasvi Lingam) αποδεικνύεται ότι ο άνθρωπος δεν έχει τα μέσα για να δημιουργήσει μια τέτοια τεχνολογία.

Δημοσίευμα της Independent

Οι ίδιοι πιστεύουν ότι τα παράξενα μηνύματα θα μπορούσαν να προέρχονται από έναν τεράστιο ραδιοπομπό τόσο ισχυρό που έχει τη δυνατότητα να μεταφέρει ραδιοκύματα πέρα από τον γαλαξία, καθώς όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο καθηγητής σε δημοσίευμα της Independent, η ενέργεια που αποστέλλεται θα μπορούσε να χρησιμοποιείται για διαστημικά ταξίδια σε ηλεκτρομαγνητικά κύματα, με τον ίδιο τρόπο που ένα πλοίο ταξιδεύει στη θάλασσα.

Πάντως οτιδήποτε και αν είναι αυτό που παράγει τις εκλάμψεις ραδιοκυμάτων είναι γεγονός ότι είναι αρκετά ισχυρό για να μετακινεί κάτι που ζυγίζει εκατομμύρια τόνους και αν αυτό συνέβαινε με φυσικό τρόπο, τότε στη Γη θα λαμβάναμε απίστευτα γρήγορες εκλάμψεις ενέργειας.

src: cfa.harvard.edu/~loeb/, scirate.com/search?q=au:Lingam_M+in:astro-ph, newsfeast.gr/2017/03/revelation-harvard-professor-ignore-alien-signs, eleftherostypos.gr/tech/84874-bomba-apo-kathigiti-toy-harvard-exoyme-agnoisei-simadia-exogiinon

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

win-contest-newsfeast-free-packs-honey-saffron-mastic-mani-elliniko-meli-competition

Διαγωνισμός του Newsfeast για να Κερδίσεις δωρεάν 3 συσκευασίες Μελιού με Κρόκο Κοζάνης, μαστίχα Χίου και Μέλι Μάνης

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 3 (τρεις) συσκευασίες με προϊόντα της εταιρείας Ελληνικό Μέλι Α.Ε.. Η κάθε συσκευασία θα περιέχει παραδοσιακό μέλι Μάνης και τα μοναδικά προϊόντα παγκοσμίος, μέλι με κρόκο Κοζάνης και μέλι με μαστίχα Χίου. Διοργάνωση διαγωνισμού: Ελληνικό Μέλι Α.Ε., NewsFeast Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Τρίτη 25 Δεκεμβρίου 2012 (24:00) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε […]

china-air-pollution

Το Πεκίνο βάζει λουκέτο σε 2.500 επιχειρήσεις το τρέχον έτος για την καταπολέμηση της ατμοσφαιρικής ρύπανσης

Το Πεκίνο σχεδιάζει να κλείσει 2.500 μικρές ρυπογόνες επιχειρήσεις φέτος στο πλαίσιο των προσπαθειών να περιορίσει την ατμοσφαιρική ρύπανση, η οποία είναι και μείζον θέμα για την Κίνα, όπως μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Xinhua. Τέσσερις συνοικίες στην πρωτεύουσα, όπου τα επίπεδα ατμοσφαιρικής ρύπανσης έσπασαν κάθε ρεκόρ φέτος το χειμώνα, θα πρέπει να προχωρήσουν στο κλείσιμο […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):