Αρχαία Ελλάδα: «Η βυθισμένη Ατλαντίδα» της Επιδαύρου [video]

Τοίχοι, θεμελιώσεις κτηρίων, αμφορείς πελωρίων διαστάσεων και τμήματα πλακόστρωτων βρίσκονται βυθισμένα κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας. Βουτήξτε στην καθηλωτική «Βυθισμένη Πολιτεία», την «Ατλαντίδα» της Αργολίδας, η οποία βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από την ακτή της αρχαίας Επιδαύρου.

Ancient Greece: The sunken Atlantis at Epidaurus

Τοίχοι, θεμελιώσεις κτηρίων, αμφορείς πελωρίων διαστάσεων και τμήματα πλακόστρωτων βρίσκονται βυθισμένα κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας. Βουτήξτε στην καθηλωτική «Βυθισμένη Πολιτεία», την «Ατλαντίδα» της Αργολίδας, η οποία βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από την ακτή της αρχαίας Επιδαύρου.

Βυθισμένη Ατλαντίδα στην Αργολίδα

Τοίχοι, θεμελιώσεις κτηρίων, αμφορείς πελωρίων διαστάσεων και τμήματα πλακόστρωτων βρίσκονται βυθισμένα 1,5-2 μέτρα κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας, λίγα μέτρα από την ακτή.

Δείτε το βίντεο της Βυθισμένης Πολιτείας της Αργολίδας κοντά στην αρχαία Επίδαυρο.

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Φενγκ Σούι: Μην αφήνετε τίποτα κάτω από το κρεβάτι σας, εκτός από ένα πράγμα!

Tο Φενγκ Σούι συνιστά να μην τοποθετείτε τίποτα κάτω από το κρεβάτι σας. Όμως υπάρχει μία και μοναδική εξαίρεση για την οποία θα μιλήσουμε παρακάτω. Ο χώρος κάτω από το κρεβάτι πρέπει να είναι ελεύθερος προκειμένου να υπάρχει μια ανοιχτή ροή ενέργειας που να διοχετεύεται ομοιόμορφα σε ολόκληρο το σώμα το βράδυ.

Δεσμώτες του Φαλήρου: Η μεγαλύτερη νεκρόπολη της αρχαίας Ελλάδας

Πάνω από 1.800 ταφές που έχουν έρθει στο φως έως σήμερα στον αρχαιολογικό χώρο εντός του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), μεταξύ Φαλήρου και Καλλιθέας, ο τίτλος «η μεγαλύτερη και πιο σημαντική νεκρόπολη της αρχαίας Ελλάδας» φαντάζει αυτονόητος.

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):