Αρχαία Ελλάδα: «Η βυθισμένη Ατλαντίδα» της Επιδαύρου [video]

Τοίχοι, θεμελιώσεις κτηρίων, αμφορείς πελωρίων διαστάσεων και τμήματα πλακόστρωτων βρίσκονται βυθισμένα κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας. Βουτήξτε στην καθηλωτική «Βυθισμένη Πολιτεία», την «Ατλαντίδα» της Αργολίδας, η οποία βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από την ακτή της αρχαίας Επιδαύρου.

Ancient Greece: The sunken Atlantis at Epidaurus

Τοίχοι, θεμελιώσεις κτηρίων, αμφορείς πελωρίων διαστάσεων και τμήματα πλακόστρωτων βρίσκονται βυθισμένα κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας. Βουτήξτε στην καθηλωτική «Βυθισμένη Πολιτεία», την «Ατλαντίδα» της Αργολίδας, η οποία βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από την ακτή της αρχαίας Επιδαύρου.

Βυθισμένη Ατλαντίδα στην Αργολίδα

Τοίχοι, θεμελιώσεις κτηρίων, αμφορείς πελωρίων διαστάσεων και τμήματα πλακόστρωτων βρίσκονται βυθισμένα 1,5-2 μέτρα κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας, λίγα μέτρα από την ακτή.

Δείτε το βίντεο της Βυθισμένης Πολιτείας της Αργολίδας κοντά στην αρχαία Επίδαυρο.

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

frezyderm-after-sun-relieving-mousse-glamour-magazine-competition

Διαγωνισμός για να Κερδίσεις 7 σετ αντηλιακών από την Frezyderm

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 7 (επτά) σετ αντηλιακών από την Frezyderm, που περιλαμβάνει 1 (ένα) γαλάκτωμα προσώπου και σώματος με επιταχυντές μαυρίσματος Tan Accelerator SPF 10 και 1 (ένα) ενυδατικό αφρό After Sun Mousse για την περιποίηση της επιδερμίδας μετά την έκθεση στον ήλιο. Διοργάνωση διαγωνισμού: Glamour magazine Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό: Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012 Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να […]

Ancient greece

Αρχαία Ελλάδα: Καλλυντικά και Αρώματα στην Ελληνική Αρχαιότητα

Οι αρχαίοι Μεσογειακοί λαοί, οι Αιγύπτιοι, οι Φοίνικες, οι Σύριοι και οι Παλαιστίνιοι κατείχαν τη γνώση της παρασκευής αρωμάτων και καλλυντικών τα οποία μέσω του εμπορίου διαδόθηκαν στους αρχαίους Μινωίτες και Μυκηναίους οι οποίοι κατασκεύαζαν επίσης ανάλογα προϊόντα, σε μικρότερη όμως κλίμακα.

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):