Τούρκοι κατάσκοποι στη Γερμανία για να εκλεγεί σουλτάνος ο Ερντογάν

Η Γερμανία δεν επιθυμεί την κλιμάκωση της κόντρας με την Άγκυρα, αλλά επιλέγει πιο υπόγειες αντιδράσεις στις προκλητικές δηλώσεις των Τούρκων αξιωματούχων και του ίδιου του Ερντογάν, σχολιάζει σε δημοσίευμά της η εφημερίδα «Έθνος».

erdogan army and greek army

spies-rampant-turks-germany-elected-sultan-erdogan

Η Γερμανία δεν επιθυμεί την κλιμάκωση της κόντρας με την Άγκυρα, αλλά επιλέγει πιο υπόγειες αντιδράσεις στις προκλητικές δηλώσεις των Τούρκων αξιωματούχων και του ίδιου του Ερντογάν, σχολιάζει σε δημοσίευμά της η εφημερίδα «Έθνος».

Yπηρεσία αντικατασκοπίας BfV

Την Τετάρτη, λίγο μετά τη συνάντηση ΓκάμπριελΤσαβούσογλου, η υπηρεσία αντικατασκοπίας BfV [Ομοσπονδιακή Υπηρεσία για την Προστασία του Συντάγματος (BfV)] ανακοίνωσε ότι έχει καταγράψει σημαντική αύξηση των τουρκικών κατασκοπευτικών δραστηριοτήτων στη Γερμανία, όπως επίσης και ότι οι διαιρέσεις που παρατηρούνται στην Τουρκία εν όψει του δημοψηφίσματος έχουν αντίκτυπο στην τουρκική κοινότητα της χώρας.

Στο μεταξύ άρχισαν να κάνουν την εμφάνισή τους τα πρώτα δημοσιεύματα που αφήνουν να εννοηθεί ότι παρά τις σχετικές δηλώσεις Τσαβούσογλου, δεν είναι βέβαιον ότι ο Ταγίπ Ερντογάν θα μπορέσει να πραγματοποιήσει προεκλογική εμφάνιση στη Γερμανία.

Η Άγκυρα θα πρέπει να ζητήσει την άδεια από το Βερολίνο, γιατί διαφορετικά η ομιλία Ερντογάν θα παραβιάσει την εθνική κυριαρχία της Γερμανίας.

Ναι μεν οι Τούρκοι πολιτικοί υποστηρίζουν ότι επισκέπτονται τη Γερμανία ως ιδιώτες, ωστόσο η προεκλογική καμπάνια για ένα δημοψήφισμα θεωρείται κομματική εκδήλωση.

src: pentapostagma.gr/2017/03/οργιάζουν-οι-τούρκοι-κατάσκοποι-στη-γ.html

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

faysbook-kri-kri-greek-yogurt-competition

Διαγωνισμός για να Κερδίσουν 5 τυχερές γιαούρτια Κρι Κρι για ένα μήνα

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό γιαούρτια για 1 (ένα) μήνα, από την Ελληνική Βιομηχανία Γάλακτος, Κρι Κρι Α.Ε.. Θα κληρωθούν 5 (πέντε) τυχερές. Διοργάνωση διαγωνισμού: Fay’sbook, Κρι Κρι Α.Ε. Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Δεν έχει ανακοινωθεί. Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, κάνοντας like σε αυτήν τη σελίδα. Όροι συμμετοχής Λεπτομέρειες διαγωνισμού Πάρε μέρος στο διαγωνισμο της ιστοσελίδας Fay’sbook και κερδισε τα δωρα του διαγωνισμού.   […]

oriflame-sweden-flocafe-more-by-demi-moore-goodys-competition-newsfeast

Διαγωνισμός για να Κερδίσεις 20 set Μore by Demi Moore από την Oriflame!

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 1 (ένα) set καλλυντικών More by Demi από την Oriflame. Συνολικά θα κληρωθούν 20 (είκοσι) τυχεροί. Διοργάνωση διαγωνισμού: Flocafe, Oriflame Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012 (10:00) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το δώρο του διαγωνισμού, αρκεί, να κάνετε like στο facebook σε αυτή τη σελίδα και να ακολουθήσετε τα βήματα και αυτομάτως θα μπείτε στη […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):