Τούρκοι κατάσκοποι στη Γερμανία για να εκλεγεί σουλτάνος ο Ερντογάν

Η Γερμανία δεν επιθυμεί την κλιμάκωση της κόντρας με την Άγκυρα, αλλά επιλέγει πιο υπόγειες αντιδράσεις στις προκλητικές δηλώσεις των Τούρκων αξιωματούχων και του ίδιου του Ερντογάν, σχολιάζει σε δημοσίευμά της η εφημερίδα «Έθνος».

erdogan army and greek army

spies-rampant-turks-germany-elected-sultan-erdogan

Η Γερμανία δεν επιθυμεί την κλιμάκωση της κόντρας με την Άγκυρα, αλλά επιλέγει πιο υπόγειες αντιδράσεις στις προκλητικές δηλώσεις των Τούρκων αξιωματούχων και του ίδιου του Ερντογάν, σχολιάζει σε δημοσίευμά της η εφημερίδα «Έθνος».

Yπηρεσία αντικατασκοπίας BfV

Την Τετάρτη, λίγο μετά τη συνάντηση ΓκάμπριελΤσαβούσογλου, η υπηρεσία αντικατασκοπίας BfV [Ομοσπονδιακή Υπηρεσία για την Προστασία του Συντάγματος (BfV)] ανακοίνωσε ότι έχει καταγράψει σημαντική αύξηση των τουρκικών κατασκοπευτικών δραστηριοτήτων στη Γερμανία, όπως επίσης και ότι οι διαιρέσεις που παρατηρούνται στην Τουρκία εν όψει του δημοψηφίσματος έχουν αντίκτυπο στην τουρκική κοινότητα της χώρας.

Στο μεταξύ άρχισαν να κάνουν την εμφάνισή τους τα πρώτα δημοσιεύματα που αφήνουν να εννοηθεί ότι παρά τις σχετικές δηλώσεις Τσαβούσογλου, δεν είναι βέβαιον ότι ο Ταγίπ Ερντογάν θα μπορέσει να πραγματοποιήσει προεκλογική εμφάνιση στη Γερμανία.

Η Άγκυρα θα πρέπει να ζητήσει την άδεια από το Βερολίνο, γιατί διαφορετικά η ομιλία Ερντογάν θα παραβιάσει την εθνική κυριαρχία της Γερμανίας.

Ναι μεν οι Τούρκοι πολιτικοί υποστηρίζουν ότι επισκέπτονται τη Γερμανία ως ιδιώτες, ωστόσο η προεκλογική καμπάνια για ένα δημοψήφισμα θεωρείται κομματική εκδήλωση.

src: pentapostagma.gr/2017/03/οργιάζουν-οι-τούρκοι-κατάσκοποι-στη-γ.html

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

coffee-frappe

Καφές Φραπέ: Ελληνικός και ωφέλιμος για τον οργανισμό!

Άκρως καλοκαιρινός και δροσιστικός, ο φραπέ, αποτελεί μία από τις αγαπημένες καθημερινές συνήθειες των Ελλήνων και των τουριστών που επισκέπτονται την χώρα μας κάθε καλοκαίρι. Μια τυχαία εφεύρεση ενός Θεσσαλονικιού πριν από περίπου 60 (εξήντα) χρόνια, οδήγησε στην δημιουργία του πιο διάσημου εγχώριου καφέ που φαίνεται μέχρι και σήμερα να κρατάει τα ηνία στις προτιμήσεις των Ελλήνων, με τον καφέ espresso και τον γαλλικό καφέ να ακολουθούν. Πανεύκολη η παρασκευή του, αφού απαιτεί μόνο παγωμένο νερό και στιγμιαίο καφέ και αποτελεί γρήγορη λύση για ένα υπέροχο ρόφημα. Ο φραπέ, πέρα από […]

ktm-duke-690-newsfeast-featured

Κέρδισε ένα KTM 690 DUKE και αξεσουάρ από τη συλλογή PowerWear

Διαγωνισμός:  Κέρδισε ένα KTM 690 DUKE. Διοργάνωση διαγωνισμού: KTM Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό:  Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012 Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το KTM 690 DUKE πρέπει να κάνετε Like σε αυτήν την σελίδα στο facebook. Κάνοντας Like θα αποκαλυφθεί η φόρμα συμμετοχής στην οποία θα πρέπει να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας, να […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):