Διαγωνισμός με δώρο Mini Scooter FreeWheel F1 από τα Public

Διαγωνισμός με δώρο για να κερδίσεις ένα Mini Scooter FreeWheel F1, από τα καταστήματα Public. Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό και κερδίστε, εντελώς δωρεάν το Self-balancing scooter στο διαγωνισμό. Καλή επιτυχία σε όλους!

contest-gift-mini-scooter-freewheel-f1-public

contest-gift-mini-scooter-freewheel-f1-publicΔιαγωνισμός με δώρο για να κερδίσεις ένα Mini Scooter FreeWheel F1, από τα καταστήματα Public. Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό και κερδίστε, εντελώς δωρεάν το Self-balancing scooter στο διαγωνισμό. Καλή επιτυχία σε όλους!

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό, δώρο το Self-balancing Mini Scooter FreeWheel F1, από τα καταστήματα Public, αξίας 370 €!
Διοργάνωση διαγωνισμού: Public.gr
Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Δευτέρα 13 Μαρτίου 2017
Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε αυτήν τη σελίδα.

Λεπτομέρειες δώρου διγωνισμού

FreeWheel F1 Ηλεκτρικό Πατίνι Ισορροπίας

Το μέλλον είναι εδώ! Μετακινήσου με το ηλεκτρικό πατίνι ισορροπίας FreeWheel F1 χρησιμοποιώντας αποκλειστικά την ισορροπία σου!

Γνωστό και ως self-balancing scooter, το FreeWheel F1 αναγνωρίζει το κέντρο βάρους σου πάνω στην πλατφόρμα και μετακινείται!

Αν για παράδειγμα μετακινήσεις λίγο το σώμα σου προς τα μπροστά, τότε θα προχωρήσεις με μικρή ταχύτητα, αν μετακινήσεις το βάρος πολύ τότε θα αναπτύξεις ταχύτητα! Επίσης, αν χρησιμοποιήσεις το αριστερό σου πόδι μόνο, τότε θα στρίψεις – με λίγη εξάσκηση, θα είσαι πραγματικά άπιαστος και άνετος!

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Διαγωνισμός για να κερδίσεις ένα Kenwood Mixer από τις Glikes Sintages

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό ένα Kenwood kMix Oyster Cove 2 Stand Mixer KMX83. Διοργάνωση διαγωνισμού: Glikes Sintages (glikesintages.blogspot.gr) Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Κυριακή 24 Απριλίου 2016 (23:59) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε αυτήν τη σελίδα.

Ο Chao Ma κατακτά το China Poker Carnival main event 2012

Το μεγαλύτερο τουρνουά πόκερ στην Κίνα ξεκίνησε στις 18 Μαρτίου με 414 (τετρακόσιους δεκατέσσερις) παίκτες και ολοκληρώθηκε στις 22, του ίδιου μήνα, με τον Chao Ma να κατακτά την 1η (πρώτη) θέση, αποκομίζοντας το έπαθλο των CNY 300.000 (κινέζικα yuan). Η νίκη του Chao Ma, στο China Poker Carnival 2012, ήρθε μετά από την τελική […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):