Βόρεια Κορέα: Εκτοξεύει 4 πυραύλους προς Ιαπωνία και προειδοποιεί τον Donald Trump για παγκόσμια σύρραξη!

Η Βόρεια Κορέα προχώρησε σήμερα το πρωί, στην εκτόξευση τεσσάρων πυραύλων με τροχιά προς την βορειοδυτική θαλάσσια περιοχή της Ιαπωνίας, σύμφωνα με στρατιωτικούς αξιωματούχους τόσο της Νότιας Κορέας, όσο και της Ιαπωνίας.

North Korea firing four missiles Japan warns Law Trump global conflict

Η Βόρεια Κορέα προχώρησε σήμερα το πρωί, στην εκτόξευση τεσσάρων πυραύλων με τροχιά προς την βορειοδυτική θαλάσσια περιοχή της Ιαπωνίας, σύμφωνα με στρατιωτικούς αξιωματούχους τόσο της Νότιας Κορέας, όσο και της Ιαπωνίας.

Προειδοποίηση Βόρειας Κορέας

Οι εκτοξεύσεις αυτές, που ενδέχεται να συμπεριέλαβαν περισσότερους από τέσσερις πυραύλους, έγιναν, ημέρες μετά την προειδοποίηση της Βόρειας Κορέας για αντίποινα, αναφορικά με τη διεξαγωγή κοινών στρατιωτικών ασκήσεων μεταξύ της Νότιας Κορέας και των ΗΠΑ, τις οποίες η Πιονγιάνγκ θεωρεί ως προετοιμασία για πόλεμο.

Βαλλιστικοί διηπειρωτικοί πύραυλοι – ICBM

Σύμφωνα με τη Σεούλ, οι πύραυλοι δεν επιβεβαιώνεται ότι είχαν χαρακτηριστικά βαλλιστικών διηπειρωτικών πυραύλων (ICBM), οι οποίοι θα μπορούσαν να απειλήσουν τις ΗΠΑ, ενώ η πτήση τους, κάλυψε απόσταση 1.000 χιλιομέτρων, φτάνοντας σε ύψος 260 χιλιομέτρων.

Οι πύραυλοι κατέπεσαν σε απόσταση 300 χιλιομέτρων στη θαλάσσια περιοχή της βορειοδυτικής ακτής της Ιαπωνίας, σύμφωνα με το υπουργείο Άμυνας στο Τόκιο.

Τρεις από τους τέσσερις πυραύλους που εκτοξεύτηκαν από τη Βόρεια Κορέα, κατέπεσαν εντός της αποκλειστικής οικονομικής ζώνης της Ιαπωνίας σε απόσταση 300-350 χιλιομέτρων από τη χερσόνησο Όγκα, στη νομαρχία Ακίτα.

Οι ΗΠΑ δεν βλέπουν -μέχρι στιγμής- ενδείξεις ότι η Βόρεια Κορέα προχώρησε σε δοκιμαστική εκτόξευση διηπειρωτικού βαλλιστικού πυραύλου κατά την τελευταία εκτόξευση πυραύλων, σύμφωνα με δηλώσεις Αμερικανών αξιωματούχων στο Reuters.

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

heroin-car-tank-police-kastanies-evros-newsfeast

Αντί για βενζίνη είχε ηρωίνη ένας 51άχρονος Βούλγαρος στο ρεζερβουάρ του αυτοκινήτου

Μετά τον εντοπισμό 25 (είκοσι πέντε) κιλών ηρωίνης σε ρεζερβουάρ οχήματος, το τελωνείο στις Καστανιές του Έβρου βρίσκεται σε επιφυλακή. Η ναρκωτική ουσία (ηρωίνη) εντοπίστηκε στο ρεζερβουάρ του οχήματος το οποίο οδηγούσε 51άχρονος Βούλγαρος άντρας, ο οποίος είχε ξεκινήσει από την Τουρκία και είχε προορισμό την Βουλγαρία. Οι Υπηρεσίες Συνοριακής Φύλαξης και Δίωξης Λαθρομετανάστευσης συλλέγουν πληροφορίες για το κύκλωμα […]

Διαγωνισμός για να κερδίσεις μια σκηνή 4 ατόμων από το Ταλκ

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό μια σκηνή 4 ατόμων oztrail tasman 4v, αξίας 115 ευρώ! Διοργάνωση διαγωνισμού: Ταλκ (talcmag.gr) Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Πέμπτη 07 Ιουλίου 2016 (23:59) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε αυτήν τη σελίδα.

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):