Οι υπουργοί Άμυνας Γερμανίας και Ολλανδίας είπαν τα καλύτερα λόγια για την Ελλάδα

Πολύ πετυχημένη χαρακτήρισαν οι υπουργοί Άμυνας της Γερμανίας και της Ολλανδίας Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και Ζανίν Ενίς Πλασέρ τη δράση του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο για την αντιμετώπιση της προσφυγικής ροής.

germany holland greece nato defence policy

Πολύ πετυχημένη χαρακτήρισαν οι υπουργοί Άμυνας της Γερμανίας και της Ολλανδίας Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και Ζανίν Ενίς Πλασέρ τη δράση του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο για την αντιμετώπιση της προσφυγικής ροής.

Με αρετή και τόλμη

Μιλώντας στην εκπομπή «Με αρετή και τόλμη» που επανήλθε στη συχνότητα της ΕΤ1 οι υπουργοί Άμυνας των δύο χωρών τάχθηκαν υπέρ της συνέχισης της ΝΑΤΟϊκής αποστολής για την αντιμετώπιση του προβλήματος.

Τόσο η υπουργός Άμυνας της Γερμανίας όσο και η ομόλογός της τής Ολλανδίας αναφέρθηκαν στις πολύ καλές διμερείς σχέσεις με τη Ελλάδα.

Η Γερμανίδα υπουργός χαρακτήρισε τη χώρα σημαντικό και αξιόπιστο εταίρο στη συμμαχία και ευχαρίστησε την Ελλάδα για την υποστήριξη που προσφέρει στην αντιμετώπιση του προσφυγικού προβλήματος.

Η δε Ολλανδή υπουργός χαρακτήρισε πολύ σημαντική τη συνεργασία με την Ελλάδα σε έναν ανασφαλή κόσμο όπως και την προώθηση της αμυντικής πολιτικής μέσω της ανάληψης κοινών δράσεων.

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Η δημοσκόπηση της Pulse δίνει οκτώ κόμματα στη Νέα Βουλή μαζί με τους Ανεξάρτητους Έλληνες και τη Χρυσή Αυγή

Η δημοσκόπηση της εταιρείας Pulse RC για λογαριασμό της εφημερίδας «Το Ποντίκι» «βάζει» 8 (οκτώ) κόμματα μέσα στη νέα Βουλή και δίνει, στην κατανομή των εδρών, στα δύο μεγάλα κόμματα μόλις 155 (εκατόν πενήντα πέντε) βουλευτές. Στη πρόθεση ψήφου, κατόπιν αναγωγής επί των εγκύρων, το αποτέλεσμα είναι το εξής:  Νέα Δημοκρατία = 23% ΠΑΣΟΚ = 13,5% ΚΚΕ  =12,5% […]

amstel-beer-day-mowing-greek land

Διαγωνισμός για να Κερδίσεις 2100€ μετρητά κάθε μέρα από την Amstel

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 2100 € (δύο χιλιάδες εκατό ευρώ) μετρητά κάθε μέρα στο μαγάλο διαγωνισμό της Amstel. Διοργάνωση διαγωνισμού: Αθηναϊκή Ζυθοποιία Α.E. (Amstel), Mobilemedia A.E., Ogilvy Worlwide – Athens – Promotion, Advertising and Direct Marketing A.E Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Σάββατο 31 Αυγούστου 2013 (23:59) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):