Bryana Holly: Η πρώην νύφη των Kardashian πιο καλοκαιρινή από ποτέ

Η Holly λατρεύει το σερφ και γενικά τη γυμναστική και ο αγαπημένος της προορισμός είναι η Αυστραλία. Η Bryana Holly, κατάφερε να «εξαργυρώσει» τη σχέση της με τον γιο του 65χρονου Bruce Jenner που έγινε Caitlyn Jenner, κάνοντας μετά τον χωρισμό τους μια λαμπρή καριέρα στο μόντελινγκ.

Bryana Holly: The former bride of Kardashian summer more than ever

Η Holly λατρεύει το σερφ και γενικά τη γυμναστική και ο αγαπημένος της προορισμός είναι η Αυστραλία. Η Bryana Holly, κατάφερε να «εξαργυρώσει» τη σχέση της με τον γιο  του 65χρονου Bruce Jenner που έγινε Caitlyn Jenner, κάνοντας μετά τον χωρισμό τους μια λαμπρή καριέρα στο μόντελινγκ.

Βραβεία σε διαγωνισμούς ομορφιάς στην Καλιφόρνια

Η 24χρονη έχει κερδίσει βραβεία σε τοπικούς διαγωνισμούς ομορφιάς στην Καλιφόρνια και έχει ποζάρει στις σελίδες αντρικών περιοδικών, αλλά διάσημη στη χώρα έγινε από τη συμμετοχή της στο ριάλιτι των Kardashian.

Η Holly λατρεύει το σερφ και γενικά τη γυμναστική και ο αγαπημένος της προορισμός είναι η Αυστραλία. Στην τελευταία της φωτογράφιση ποζάρει όσο πιο καλοκαιρινή γίνεται και εξάπτει τη φαντασία των θαυμαστών της.

Bryana Holly: The former bride of Kardashian summer more than ever

Bryana Holly: The former bride of Kardashian summer more than ever

Bryana Holly: The former bride of Kardashian summer more than ever

Bryana Holly: The former bride of Kardashian summer more than ever

src: gossip.gr/2017/03/bryana-holly-η-πρώην-νύφη-των-kardashian-πιο-καλοκαιρινή-α/

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

ab-vassilopoulos-easter-competition-newsfeast

Διαγωνισμός για να Κερδίσεις 5 δωροεπιταγές συνολικής αξίας 500 ευρώ για το Πασχαλινό τραπέζι

Διαγωνισμός:  Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό με τίτλο «Το Αρνί το Έσκασε» 1 (μία) δωροεπιταγή αξίας €100 (ευρώ). Οι τυχεροί του διαγωνισμού θα είναι 5 (πέντε). Διοργάνωση διαγωνισμού: ΑΒ Βασιλόπουλος Ημερομηνία κλήρωσης του διαγωνισμού (έως και): Τετάρτη 11 Απριλίου 2012 (12:00) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το δώρο του διαγωνισμού μαντέψτε που βρίσκεται σήμερα το αρνί και […]

crazy-crazy-village-theater-competition-newsfeast

Διαγωνισμός για να Κερδίσεις 3 διπλές προσκλήσεις για την παιδική – νεανική παράσταση «ΕΝΑ ΤΡΕΛΟ ΤΡΕΛΟ ΧΩΡΙΟ!»

Διαγωνισμός:  Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 3 (τρεις) διπλές προσκλήσεις για την παιδική – νεανική παράσταση «Ένα τρελό τρελό χωριό!», βασισμένη στην κωμωδία «Οι ηλίθιοι» του Νηλ Σάιμον. Διοργάνωση διαγωνισμού: Flow magazine Ημερομηνία κλήρωσης του διαγωνισμού (έως και): Παρασκευή 6 Απριλίου 2012 (15:00) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το δώρο του διαγωνισμού κάντε Like σε αυτήν […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):