Ασθενής παίζει κιθάρα ενώ οι γιατροί του αφαιρούν όγκο από τον εγκέφαλο. [video]

Συγκλονίζει το βίντεο που ήρθε στη δημοσιότητα και δείχνει έναν ασθενή να παίζει κιθάρα και να τραγουδάει την ώρα που υποβάλλεται σε εγχείρηση αφαίρεσης όγκου από τον εγκέφαλο.

coronavirus daily news

Patient plays guitar while doctors remove tumor from the brain. [Video]

Συγκλονίζει το βίντεο που ήρθε στη δημοσιότητα και δείχνει έναν ασθενή να παίζει κιθάρα και να τραγουδάει την ώρα που υποβάλλεται σε εγχείρηση αφαίρεσης όγκου από τον εγκέφαλο.

Εγχείρηση αφαίρεσης όγκου από τον εγκέφαλο

Πρόκειται για τον 40χρονο Ρόλντεν Μπατίστα, ο οποίος πριν από ένα χρόνο ξεκίνησε να έχει κρίσεις. Έπειτα από εξετάσεις που έκανε οι γιατροί ανακάλυψαν πως έχει όγκο στον εγκέφαλο και πρέπει να τον αφαιρέσει.

«Οι γιατροί τότε μου είπαν ότι υπήρχαν δύο τρόποι να γίνει η επέμβαση. Ο πρώτος με πλήρη νάρκωση και ο δεύτερος να με ξυπνήσουν κατά τη διάρκεια της επέμβασης προκειμένου, όπως μου εξήγησαν, να μπορούν να διαπιστώσουν άμεσα αν θα δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα. Η δεύτερη μέθοδος μου είπαν ότι είχε περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας και γι’ αυτό την επέλεξα» εξήγησε ο μηχανικός τηλεπικοινωνιών και ερασιτέχνης μουσικός Μπατίστα.

Έτσι, κατά τη διάρκεια της εγχείρησης, οι γιατροί ξύπνησαν τον 40χρονο Ρόλντεν και αρχικά του έδωσαν να μιλήσει στο τηλέφωνο με τη γυναίκα. Τότε εκείνος της είπε ότι νιώθει σαν «πολεμιστής»

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

hashish-saplings-serres

Σέρρες: Παραγωγή χασισοφυτείας με 253 δενδρύλλια

Σε κάθε γωνιά της αυλής της κατοικίας του φύτευε . . .χασισόδεντρα ένας 40χρονος που συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών στην κοινότητα Δασοχώρι των Σερρών! Ήδη, μάλιστα, είχε ξεκινήσει να αποθηκεύει την παραγωγή που «τρυγούσε» από αυτά, σε μια αποθήκη του σπιτιού του. Οι αστυνομικοί έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα στο σπίτι του υπόπτου μετά από πληροφορίες […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):