Διαγωνισμός Μαρμαρίδης με δώρο Σύνθετο Lentini

Διαγωνισμός με δώρο για να κερδίσετε Σύνθετο Lentini, από τα Έπιπλα Μαρμαρίδης, αξίας 490 €. Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό και κερδίστε, εντελώς δωρεάν το Σύνθετο Lentini στο διαγωνισμό. Καλή επιτυχία σε όλους!

Competition Marmaridis: Gift contest composite lentini

Διαγωνισμός με δώρο για να κερδίσετε Σύνθετο Lentini, από τα Έπιπλα Μαρμαρίδης, αξίας 490 €. Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό και κερδίστε, εντελώς δωρεάν το Σύνθετο Lentini στο διαγωνισμό. Καλή επιτυχία σε όλους!

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό, δώρο το Σύνθετο Lentini, από τα Έπιπλα Μαρμαρίδης.
Διοργάνωση διαγωνισμού: Έπιπλα Μαρμαρίδης
Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Κυριακή 26 Μαρτίου 2017 (23:59)
Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε αυτήν τη σελίδα.

Λεπτομέρειες δώρου

Σύνθετο Lentini

Σύνθετο τηλεόρασης, σε μοντέρνα γραμμή, με επένδυση από υψηλής ποιότητας τεχνητό καπλαμά, σε διχρωμία σταχτύ και high gloss elephant. Δυνατότητα αμφίπλευρης τοποθέτησης.

  • Ελάχιστο μήκος 290 cm
Όροι συμμετοχής: Το δώρο είναι προσωπικό και δεν ανταλλάσσεται με άλλο ή χρήματα. Η παράδοση του δώρου θα γίνει στο κοντινότερο κατάστημα ΜΑΡΜΑΡΙΔΗΣ ΕΠΙΠΛΑ του τόπου διαμονής σας.

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

elia hotels win competition newsfeast

Διαγωνισμός με δώρο τριήμερη διαμονή στο Elia Hotel στα Χανιά Κρήτης

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό μια τριήμερη διαμονή (2 διανυκτερεύσεις) για 2 άτομα, με πλούσιο πρωινό, στο Elia Hotel (ξενοδοχείο Ελιά) στα Χανιά Κρήτης. Διοργάνωση διαγωνισμού: Elia Hotels (eliahotels.gr) Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Παρασκευή 27 Μαΐου 2016 (23:59) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε αυτήν τη σελίδα.

verekinthos-greek-art-village-crete

Βερέκυνθος: Το καλλιτεχνικό χωριό της Κρήτης αναζητά νέους κατοίκους. Ένας οικισμός γεμάτος εργαστήρια!

Περίπου 5 χιλιόμετρα έξω από τα Χανιά, ανάμεσα στη Σούδα και την Τσικαλαριά, στα παλιά εργαστήρια κατασκευής τσικαλιών, βρίσκεται το Καλλιτεχνικό Χωριό της Κρήτης, Βερέκυνθος. Οι κάτοικοι του ζουν από την τέχνη τους και αναζητούν νέους χειροτέχνες να γεμίσουν τα 10 άδεια από τα 35 εργαστήρια του χωριού. Βερέκυνθος, σύμφωνα με τη μυθολογία, ήταν το […]

1 Comment

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):