Διαγωνισμός Μαρμαρίδης με δώρο Σύνθετο Lentini

Διαγωνισμός με δώρο για να κερδίσετε Σύνθετο Lentini, από τα Έπιπλα Μαρμαρίδης, αξίας 490 €. Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό και κερδίστε, εντελώς δωρεάν το Σύνθετο Lentini στο διαγωνισμό. Καλή επιτυχία σε όλους!

Competition Marmaridis: Gift contest composite lentini

Διαγωνισμός με δώρο για να κερδίσετε Σύνθετο Lentini, από τα Έπιπλα Μαρμαρίδης, αξίας 490 €. Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό και κερδίστε, εντελώς δωρεάν το Σύνθετο Lentini στο διαγωνισμό. Καλή επιτυχία σε όλους!

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό, δώρο το Σύνθετο Lentini, από τα Έπιπλα Μαρμαρίδης.
Διοργάνωση διαγωνισμού: Έπιπλα Μαρμαρίδης
Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Κυριακή 26 Μαρτίου 2017 (23:59)
Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε αυτήν τη σελίδα.

Λεπτομέρειες δώρου

Σύνθετο Lentini

Σύνθετο τηλεόρασης, σε μοντέρνα γραμμή, με επένδυση από υψηλής ποιότητας τεχνητό καπλαμά, σε διχρωμία σταχτύ και high gloss elephant. Δυνατότητα αμφίπλευρης τοποθέτησης.

  • Ελάχιστο μήκος 290 cm
Όροι συμμετοχής: Το δώρο είναι προσωπικό και δεν ανταλλάσσεται με άλλο ή χρήματα. Η παράδοση του δώρου θα γίνει στο κοντινότερο κατάστημα ΜΑΡΜΑΡΙΔΗΣ ΕΠΙΠΛΑ του τόπου διαμονής σας.

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

maria-menounos-bet-bikini-newsfeast-featured

Η Μαρία Μενούνος κυκλοφορεί μόνο με το μπικίνι της στην Time Square επειδή έχασε ένα στοίχημα!

Η Ελληνοαμερικανά Μαρία Μενούνος έβαλε στοίχημα με τον παρουσιαστή Mario Lopez και τον ανταποκριτή AJ Calloway του καναλιού Extra  ότι θα κερδίσει η αγαπημένη της ομάδα στο Super Bowl. Στοιχημάτισε ότι αν έχαναν οι New England Patriots θα έκανε τα χρέη της παρουσιάστριας φορώντας μόνο ένα μπικίνι! Ευτυχώς για μας, το παιχνίδι το κέρδισαν οι New York Giants και […]

Διαγωνισμός για να κερδίσεις μια περιποίηση μαλλιών από το κομμωτήριο Andy Kaizer

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό λούσιμο, χτένισμα και κόψιμο ψαλίδας με τη καινούργια υπηρεσία Split-Ender Pro. Διοργάνωση διαγωνισμού: Andy Kaizer elite hair house (andykaizer.com) Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Κυριακή 22 Μαΐου 2016 (23:59) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε αυτήν τη σελίδα.

1 Comment

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):