Ο Γιώργος Κιμούλης Πρόεδρος του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος

Ο Γιώργος Κιμούλης Πρόεδρος του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος

George Kimoulis President Stavros Niarchos FoundationΠραγματοποιήθηκε σήμερα Τακτική Γενική Συνέλευση του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος για την εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Ο Γιώργος Κιμούλης φαίνεται να κέρδισε στο νήμα τη Λούκα Κατσέλη και έτσι ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης, θα αναλάβει τη διοίκηση του ΚΠΙΣΝ.

Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος προς ελληνικό Δημόσιο 

Στις 29 Δεκεμβρίου 2016 το Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος απηύθυνε επισήμως πρόσκληση στο ελληνικό Δημόσιο να πιστοποιήσει την ολοκλήρωση των κατασκευαστικών εργασιών και να ξεκινήσει η παραλαβή του ΚΠΙΣΝ από τον τελικό του ιδιοκτήτη, την ελληνική κοινωνία, μέσω των φορέων που την εκπροσωπούν. Το ΙΣΝ αποχωρεί πλήρως από τη διαχείριση του έργου και δεν θα έχει καμία συμμετοχή στη διοίκηση του οργανισμού ΚΠΙΣΝ αλλά ούτε και στη διαχείριση ή διοίκηση οποιουδήποτε άλλου εμπλεκόμενου οργανισμού.


loading...

Δήλωση στην Καθημερινή

Όπως υπενθυμίζει  η Καθημερινή, ο Γιώργος Κιμούλης σε πρόσφατες δηλώσεις του σε συνέντευξή του όταν είχε εξηγήσει μεταξύ άλλων γιατί αρνήθηκε θεσμικές θέσεις:

«Αρνήθηκα αυτοπροστατευόμενος. Δεν πιστεύω ότι είμαι σύμβολο γενναιότητας ή άνθρωπος που θα αντισταθεί στην αλλοτρίωση της εξουσίας. Δυστυχώς, μια θέση διοικητική, μια θέση σ’ έναν οργανισμό δεν είναι ένα νησάκι στο πέλαγος. Κάθε οργανισμός προσαρμόζεται σε μια συνολική πολιτική. Και με αυτή την πολιτική, δεν είμαι σύμφωνος».

src: tragikogreece.blogspot.com/2017/01/blog-post_7337.html#ixzz4a426OVE0, gossip.gr/2017/02/ο-γιώργος-κιμούλης-πρόεδρος-του-ιδρύμ/

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):