Ο Γιώργος Κιμούλης Πρόεδρος του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Τακτική Γενική Συνέλευση του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος για την εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Ο Γιώργος Κιμούλης φαίνεται να κέρδισε στο νήμα τη Λούκα Κατσέλη και έτσι ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης, θα αναλάβει τη διοίκηση του ΚΠΙΣΝ.

George Kimoulis President Stavros Niarchos FoundationΠραγματοποιήθηκε σήμερα Τακτική Γενική Συνέλευση του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος για την εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Ο Γιώργος Κιμούλης φαίνεται να κέρδισε στο νήμα τη Λούκα Κατσέλη και έτσι ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης, θα αναλάβει τη διοίκηση του ΚΠΙΣΝ.

Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος προς ελληνικό Δημόσιο 

Στις 29 Δεκεμβρίου 2016 το Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος απηύθυνε επισήμως πρόσκληση στο ελληνικό Δημόσιο να πιστοποιήσει την ολοκλήρωση των κατασκευαστικών εργασιών και να ξεκινήσει η παραλαβή του ΚΠΙΣΝ από τον τελικό του ιδιοκτήτη, την ελληνική κοινωνία, μέσω των φορέων που την εκπροσωπούν. Το ΙΣΝ αποχωρεί πλήρως από τη διαχείριση του έργου και δεν θα έχει καμία συμμετοχή στη διοίκηση του οργανισμού ΚΠΙΣΝ αλλά ούτε και στη διαχείριση ή διοίκηση οποιουδήποτε άλλου εμπλεκόμενου οργανισμού.

Δήλωση στην Καθημερινή

Όπως υπενθυμίζει  η Καθημερινή, ο Γιώργος Κιμούλης σε πρόσφατες δηλώσεις του σε συνέντευξή του όταν είχε εξηγήσει μεταξύ άλλων γιατί αρνήθηκε θεσμικές θέσεις:

«Αρνήθηκα αυτοπροστατευόμενος. Δεν πιστεύω ότι είμαι σύμβολο γενναιότητας ή άνθρωπος που θα αντισταθεί στην αλλοτρίωση της εξουσίας. Δυστυχώς, μια θέση διοικητική, μια θέση σ’ έναν οργανισμό δεν είναι ένα νησάκι στο πέλαγος. Κάθε οργανισμός προσαρμόζεται σε μια συνολική πολιτική. Και με αυτή την πολιτική, δεν είμαι σύμφωνος».

src: tragikogreece.blogspot.com/2017/01/blog-post_7337.html#ixzz4a426OVE0, gossip.gr/2017/02/ο-γιώργος-κιμούλης-πρόεδρος-του-ιδρύμ/

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Οι τρεις βασικές παραλλαγές του πόκερ και όλες οι λεπτομέρειες για να διαλέξεις όποιο σου ταιριάζει!

Οι βασικές κατηγορίες με τις οποίες μπορούμε να κατηγοριοποιήσουμε τις παραλλαγές του πόκερ είναι επί της ουσίας τρεις. Είναι 1.τα παιχνίδια ανοιχτών φύλλων, 2.τα παιχνίδια «στηριγμάτων» και  3.τα παιχνίδια με αλλαγές φύλλων. 1.Παιχνίδια ανοιχτών φύλλων (community card games) Σε αυτή την κατηγορία μπαίνουν όλα τα παιχνίδια στα οποία οι παίκτες προσπαθούν να κάνουνε τον καλύτερο συνδυασμό φύλλων με τα κλειστά […]

Κέρδισε 4 smartphones HTC Wildfire S 3,2 ιντσών με κάμερα 5 megapixel και φλας

Διαγωνισμός:  Κέρδισε 4 smartphones HTC Wildfire S με οθόνη 3,2 ιντσών και κάμερα 5 megapixel αυτόματης εστίασης με φλας. Διοργάνωση διαγωνισμού: HTC Greece Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (από – έως και):  Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012 (09:00 – 17:00) Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012 (09:00 – 17:00) Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012 (09:00 – 17:00) Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012 (09:00 – […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):