Απαγορευμένη Αρχαιολογία: Η Μυστηριώδης Καταγωγή του Ανθρώπου [video]

Ποιες είναι οι πραγματικές ρίζες της ανθρωπότητας; Πώς οι αρχαίοι πολιτισμοί δημιούργησαν τέτοιες περίπλοκες και προηγμένες τεχνολογίες; Υπάρχουν τόσα πολλά αρχαία αντικείμενα από το παρελθόν που εξακολουθούν να προβληματίζουν μέχρι και σήμερα. Υπάρχουν τόσα πολλά μυστήρια που περιβάλλουν την ιστορία της ανθρωπότητας. Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τρεις από τις πιο εκπληκτικές ανακαλύψεις της αρχαιολογίας που απαγορεύονται μέχρι σήμερα!

Forbidden Archaeology: The Mysterious Origins of Man [Video]
Ποιες είναι οι πραγματικές ρίζες της ανθρωπότητας; Πώς οι αρχαίοι πολιτισμοί δημιούργησαν τέτοιες περίπλοκες και προηγμένες τεχνολογίες; Υπάρχουν τόσα πολλά αρχαία αντικείμενα από το παρελθόν που εξακολουθούν να προβληματίζουν μέχρι και σήμερα. Υπάρχουν τόσα πολλά μυστήρια που περιβάλλουν την ιστορία της ανθρωπότητας. Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τρεις από τις πιο εκπληκτικές ανακαλύψεις της αρχαιολογίας που απαγορεύονται μέχρι σήμερα!

Fuente Magna Bowl

Αυτό είναι ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα αντικείμενα στη Νότια Αμερική. Είναι μια μεγάλη πέτρα μπολ, παρόμοια με ένα δοχείο για την κατασκευή βαπτίσεων ή για τελετών καθαρισμού. Βρέθηκε από έναν χωρικό κοντά στη λίμνη Τιτικάκα. Η χαραγμένη γραφή που ευθυγραμμίζεται στο κύπελλο είναι [προφανώς] των Σουμερίων.

Τον Φεβρουάριο του 1996 το βιβλίο Απαγορευμένη Αρχαιολογία παρουσιάστηκε σε ένα ειδικό αφιέρωμα του τηλεοπτικού καναλιού NBC, το οποίο λεγόταν «Η Μυστηριώδης Καταγωγή Του Ανθρώπου».

  • Δείτε τις άλλες δύο στο βίντεο που ακολουθεί:

Ακολουθεί το Ντοκιμαντέρ Απαγορευμένη Αρχαιολογία (με Ελληνικούς υπότιτλους):

Απαγορευμένη Αρχαιολογία 1

Απαγορευμένη Αρχαιολογία 2

Απαγορευμένη Αρχαιολογία 3

src: amfipolinews.blogspot.gr/2017/02/blog-post_6980.html

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

«Βόμβα» καθηγητή Harvard: Έχουμε Αγνοήσει Σημάδια Εξωγήινων

Μια δήλωση του αστροφυσικού και καθηγητή του Harvard Avi Loeb ότι η ανθρωπότητα έχει δεχθεί σημάδια εξωγήινης ύπαρξης και ζωής αλλά τα αγνόησε, έχει προκαλέσει αίσθηση. Όπως αναφέρει ο καθηγητής οι περίεργες εκλάμψεις που φτάνουν στη γη τα τελευταία χρόνια αποτελούν διαρροή από ένα τεράστιο πομπό προηγμένης τεχνολογίας που βρίσκεται στα βάθη του σύμπαντος.

choc-colata-kit-realshop-competition-newsfeast

Διαγωνισμός για να Κερδίσεις ένα σετ εργαλείων ζαχαροπλαστικής Choc Colata kit

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 1 (ένα) σετ εργαλείων ζαχαροπλαστικής Choc Colata kit , που αποτελείται από έναν δοσομετρητή , 1 (μία) σπάτουλα-θερμόμετρο , και 1 (ένα) μπεν μαρί (bain marie) σιλικόνης, συνολικής αξίας 63,40€ (ευρώ). Διοργάνωση διαγωνισμού: Realshop Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό: Σάββατο 31 Μαρτίου 2012 Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το δώρο […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):