Απαγορευμένη Αρχαιολογία: Η Μυστηριώδης Καταγωγή του Ανθρώπου [video]

Ποιες είναι οι πραγματικές ρίζες της ανθρωπότητας; Πώς οι αρχαίοι πολιτισμοί δημιούργησαν τέτοιες περίπλοκες και προηγμένες τεχνολογίες; Υπάρχουν τόσα πολλά αρχαία αντικείμενα από το παρελθόν που εξακολουθούν να προβληματίζουν μέχρι και σήμερα. Υπάρχουν τόσα πολλά μυστήρια που περιβάλλουν την ιστορία της ανθρωπότητας. Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τρεις από τις πιο εκπληκτικές ανακαλύψεις της αρχαιολογίας που απαγορεύονται μέχρι σήμερα!

Forbidden Archaeology: The Mysterious Origins of Man [Video]
Ποιες είναι οι πραγματικές ρίζες της ανθρωπότητας; Πώς οι αρχαίοι πολιτισμοί δημιούργησαν τέτοιες περίπλοκες και προηγμένες τεχνολογίες; Υπάρχουν τόσα πολλά αρχαία αντικείμενα από το παρελθόν που εξακολουθούν να προβληματίζουν μέχρι και σήμερα. Υπάρχουν τόσα πολλά μυστήρια που περιβάλλουν την ιστορία της ανθρωπότητας. Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τρεις από τις πιο εκπληκτικές ανακαλύψεις της αρχαιολογίας που απαγορεύονται μέχρι σήμερα!

Fuente Magna Bowl

Αυτό είναι ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα αντικείμενα στη Νότια Αμερική. Είναι μια μεγάλη πέτρα μπολ, παρόμοια με ένα δοχείο για την κατασκευή βαπτίσεων ή για τελετών καθαρισμού. Βρέθηκε από έναν χωρικό κοντά στη λίμνη Τιτικάκα. Η χαραγμένη γραφή που ευθυγραμμίζεται στο κύπελλο είναι [προφανώς] των Σουμερίων.

Τον Φεβρουάριο του 1996 το βιβλίο Απαγορευμένη Αρχαιολογία παρουσιάστηκε σε ένα ειδικό αφιέρωμα του τηλεοπτικού καναλιού NBC, το οποίο λεγόταν «Η Μυστηριώδης Καταγωγή Του Ανθρώπου».

  • Δείτε τις άλλες δύο στο βίντεο που ακολουθεί:

Ακολουθεί το Ντοκιμαντέρ Απαγορευμένη Αρχαιολογία (με Ελληνικούς υπότιτλους):

Απαγορευμένη Αρχαιολογία 1

Απαγορευμένη Αρχαιολογία 2

Απαγορευμένη Αρχαιολογία 3

src: amfipolinews.blogspot.gr/2017/02/blog-post_6980.html

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Celebrities: Η Τσέχα Λολίτα Petra Nemcova μας ταξιδεύει πίσω στο χρόνο!

Ο παλμός της showbiz χτυπά ακόμα δυνατά στις Κάννες και η Petra Nemcova μας ταξιδεύει με τον πιο sexy τρόπο σε περασμένες δεκαετίες. H Τσέχα καλλονή, βγήκε από τα ρούχα της και φόρεσε ένα pin-up bikini ποζάροντας με παιχνιδιάρικη διάθεση στην παραλία. Οι sexy καμπύλες της διαγράφονται κάτω από το στενό μαγιό, ενώ το κόσμημα που […]

Αλεξανδρούπολη: Διαμαρτύρονται οι μαθητές για την χρήση μάσκας στα σχολεία (video)

Αρκετές αντιδράσεις έχουν προκαλέσει τα νέα μέτρα που αφορούν το σχολικό περιβάλλον. Η “επέλαση” του κορονοϊού δεν σταμάτησε στην κοινωνία αλλά πέρασε και στο σχολικό προαύλιο, καθώς με τα μέτρα που ανακοινώθηκαν είχαν ως βασική κλίμακα την χρήση μάσκας στις σχολικές αίθουσες! Λίγες μέρες πριν ξεκινήσουν τα σχολεία τόσο γονείς όσο και πνευματικοί άνθρωποι εκδήλωσαν […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):