Επίθεση βουλευτή Μανιού με τσεκούρι στο «ταξικά παράλογο» Hummer του Πάνου Καμμένου

Συμβολικό μήνυμα στον οδικά επικίνδυνο ταξικό εχθρό θέλησε να στείλει ο βουλευτής Νίκος Μανιός χτυπώντας με τσεκούρι το μπροστινό καπό ενός από τα ακριβότερα αυτοκίνητα που κυκλοφορούν – αυτοκίνητο που ανήκε στον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο.

Assault MP Maniou with ax in class absurd Hummer Panos Kammenou

Συμβολικό μήνυμα στον οδικά επικίνδυνο ταξικό εχθρό θέλησε να στείλει ο βουλευτής Νίκος Μανιός χτυπώντας με τσεκούρι το μπροστινό καπό ενός από τα ακριβότερα αυτοκίνητα που κυκλοφορούν – αυτοκίνητο που ανήκε στον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο.

Bουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Μανιός

Σύμφωνα με όσα είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στους αστυνομικούς, επέλεξε το συγκεκριμένο αυτοκίνητο γιατί λόγω της υψηλής ταξικής τιμής του, αν εμπλακεί σε δυστύχημα θα φταίει σίγουρα, αφού το άλλο θα είναι έστω και λίγο φθηνότερο – άρα ταξικά πιο αθώο.

Να τοποθετείται στο παρμπρίζ εμφανές αυτοκόλλητο με την τιμή αγοράς

Μάλιστα σε συνέχεια της χθεσινής του τοποθέτησης, σύμφωνα με την οποία οι πλούσιοι δεν σέβονται τις ζωές των άλλων, πρότεινε στο εξής να τοποθετείται στο παρμπρίζ όλων ανεξαιρέτως των αυτοκινήτων που κυκλοφορούν (δίπλα στο σήμα της ασφάλειας και του ΚΤΕΟ), εμφανές αυτοκόλλητο με την τιμή αγοράς, ώστε προκύπτουν αμέσως οι υπαιτιότητες σε περίπτωση τρακαρίσματος χωρίς να αναγκάζεται να διερευνά τα αίτια η τροχαία.

src: protagon.gr/apopseis/moufanet/epithesi-maniou-me-tsekouri-sto-taksika-paralogo-hummer-tou-panou-kammenou-44341359687

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Κερδίστε το HTC Explorer με οθόνη αφής 3,2 ιντσών και λειτουργικό Android και HTC Sense

Διαγωνισμός:  Κερδίστε το HTC Explorer με οθόνη αφής 3,2 ιντσών, λειτουργικό Android και HTC Sense με ταχύτητα επεξεργαστή  στα 600 MHz. Διοργάνωση διαγωνισμού: Digitallife Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012 ( 24:00 ) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Αφήστε το σχόλιό σας κάτω από αυτό εδώ το post ή κάτω από το αντίστοιχο post στο facebook ή κάτω από το αυτό το post στο Google+ και […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):