Επίθεση βουλευτή Μανιού με τσεκούρι στο «ταξικά παράλογο» Hummer του Πάνου Καμμένου

Επίθεση βουλευτή Μανιού με τσεκούρι στο «ταξικά παράλογο» Hummer του Πάνου Καμμένου

Assault MP Maniou with ax in class absurd Hummer Panos Kammenou

Συμβολικό μήνυμα στον οδικά επικίνδυνο ταξικό εχθρό θέλησε να στείλει ο βουλευτής Νίκος Μανιός χτυπώντας με τσεκούρι το μπροστινό καπό ενός από τα ακριβότερα αυτοκίνητα που κυκλοφορούν – αυτοκίνητο που ανήκε στον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο.


loading...

Bουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Μανιός

Σύμφωνα με όσα είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στους αστυνομικούς, επέλεξε το συγκεκριμένο αυτοκίνητο γιατί λόγω της υψηλής ταξικής τιμής του, αν εμπλακεί σε δυστύχημα θα φταίει σίγουρα, αφού το άλλο θα είναι έστω και λίγο φθηνότερο – άρα ταξικά πιο αθώο.

Να τοποθετείται στο παρμπρίζ εμφανές αυτοκόλλητο με την τιμή αγοράς

Μάλιστα σε συνέχεια της χθεσινής του τοποθέτησης, σύμφωνα με την οποία οι πλούσιοι δεν σέβονται τις ζωές των άλλων, πρότεινε στο εξής να τοποθετείται στο παρμπρίζ όλων ανεξαιρέτως των αυτοκινήτων που κυκλοφορούν (δίπλα στο σήμα της ασφάλειας και του ΚΤΕΟ), εμφανές αυτοκόλλητο με την τιμή αγοράς, ώστε προκύπτουν αμέσως οι υπαιτιότητες σε περίπτωση τρακαρίσματος χωρίς να αναγκάζεται να διερευνά τα αίτια η τροχαία.

src: protagon.gr/apopseis/moufanet/epithesi-maniou-me-tsekouri-sto-taksika-paralogo-hummer-tou-panou-kammenou-44341359687

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):