Διαγωνισμός Warner Music Greece με δώρο το νέο CD album του Bruno Mars «24K Magic»

Διαγωνισμός με δώρο το νέο CD album του Bruno Mars «24K Magic», από τη Warner Music Greece. Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό και κερδίστε, εντελώς δωρεάν το νέο CD album του Bruno Mars στο διαγωνισμό. Καλή επιτυχία σε όλους!

bruno mars

Διαγωνισμός με δώρο το νέο CD album του Bruno Mars «24K Magic», από τη Warner Music Greece. Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό και κερδίστε, εντελώς δωρεάν το νέο CD album του Bruno Mars στο διαγωνισμό. Καλή επιτυχία σε όλους!

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό, δώρο το νέο CD album του Bruno Mars «24K Magic», από τη Warner Music Greece.
Διοργάνωση διαγωνισμού: Warner Music Greece
Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Κυριακή 5 Μαρτίου 2017
Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε αυτήν τη σελίδα.

Ο Peter Gene Hernández (8 Οκτωβρίου, 1985), γνωστός ως Bruno Mars, είναι Αμερικανός τραγουδιστής-τραγουδοποιός και παραγωγός δίσκων.

Ακούστε το single «24K Magic»:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

erdogan army and greek army

Απίστευτη ομολογία Τούρκου Υπουργού: Μπορούμε να στέλνουμε 15000 πρόσφυγες κάθε μήνα στην Ελλάδα !

Ο υπουργός Εσωτερικών της Τουρκίας, Σουλεϊμάν Σοϊλού, απείλησε την Πέμπτη την Ευρωπαϊκή Ένωση με 15.000 πρόσφυγες κάθε μήνα ως αντίποινα στις απανωτές απαγορεύσεις Τούρκων υπουργών να μεταβούν ως ομιλητές σε φιλοερντογανικές συγκεντρώσεις στην Ευρώπη.

thonis-city-egypt-ancient-greece

Ανακαλύφθηκε βυθισμένη πόλη που ένωνε την αρχαία Ελλάδα με την Αίγυπτο! [pics + video]

Εκπληκτικά ευρήματα πολιτισμού από μία πόλη μύθο, την οποία κατάπιε η Μεσόγειος Θάλασσα και θάφτηκε κάτω από τόνους άμμου και λάσπης, φέρνουν στο φως συνέχεια οι αρχαιολόγοι στην περιοχή της Αλεξάνδρειας της Αιγύπτου. Το λιμάνι Θώνις – Ηράκλειο φέρεται να λειτουργούσε σαν μια «Αλεξάνδρεια πριν την Αλεξάνδρεια», μια υποχρεωτική πύλη εισόδου στην Αίγυπτο του 1.000 […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):