Νέες παραβιάσεις από οπλισμένα τουρκικά αεροσκάφη

Έξι τουρκικά αεροσκάφη, πέταξαν σε σχηματισμό πάνω από το Βορειοανατολικό Αιγαίο, τα δύο εκ των οποίων ήταν οπλισμένα, παραβιάζοντας τον ελληνικό εναέριο χώρο την Καθαρά Δευτέρα!

Έξι τουρκικά αεροσκάφη, τα δύο εκ των οποίων ήταν οπλισμένα, παραβίασαν τον ελληνικό εναέριο χώρο την Καθαρά Δευτέρα.

Τα έξι αεροσκάφη πέταξαν σε σχηματισμό πάνω από το Βορειοανατολικό Αιγαίο, παραβιάζοντας 4 φορές τον εναέριο χώρο της Ελλάδας, ενώ καταγράφηκαν και 2 παραβάσεις του FIR Αθηνών.

Τα τουρκικά μαχητικά αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες από ελληνικά αεροσκάφη.

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

ntevlet-bahceli-grey-wolves-turkey-greece

ΕΚΤΑΚΤΟ: Tουρκικό πολεμικό πλοίο άνοιξε πυρ στο Φαρμακονήσι- Στο Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων η στρατιωτική ηγεσία

Τουρκικό πολεμικό πλοίο έχει παραβιάσει τα χωρικά ύδατα στο Φαρμακονήσι και πραγματοποιεί βολές. Στο Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων συγκεντρώθηκε εδώ και αρκετή ώρα η στρατιωτική ηγεσία παρακολουθώντας με προσοχή τη νέα τουρκική πρόκληση που βρίσκεται σε εξέλιξη.

aek-football-team-vs-ofi-super-league-match-competition

Διαγωνισμός για να Κερδίσεις 5 διπλές προκλήσεις για τον ποδοσφαιρικό αγώνα ΑΕΚ – ΟΦΗ

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 5 (πέντε) διπλές προκλήσεις για τον ποδοσφαιρικό αγώνα της ΑΕΚ με την ομάδα του ΟΦΗ που θα διεξαχθεί στο Ολυμπιακό Στάδιο Σπύρος Λούης και θα ξεκινήσει στις 19:30. Διοργάνωση διαγωνισμού: AEK FC Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό: Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013 (15:00) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού κάνοντας like σε αυτήν τη […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):