Μυστηριώδες μουμιοποιημένο πλάσμα βρέθηκε στη Γιακουτία της Ρωσίας [video]

Μυστηριώδες μουμιοποιημένο πλάσμα βρέθηκε στη Γιακουτία της Ρωσίας [video]

Μερικές φορές οι άνθρωποι βρίσκουν στα ερείπια παράξενα και άγνωστα είδη ζώων που δεν υπάρχουν στα αρχεία της φύσης και του αρχαίου κόσμου. Μερικά από αυτά τα ζώα θα μπορούσαν επίσης να συνδέονται με πλάσματα από μύθους και θρύλους.


loading...

Mουμιοποιημένο μυθικό πλάσμα στη Γιακουτία της Ρωσίας

Ένα τέτοιο πλάσμα βρέθηκε στην Γιακουτία της Ρωσίας¹. Οι επιστήμονες και οι κρυπτοζωολόγοι προσπαθούν ακόμα να καταλάβουν τι είναι αυτό το μουμιοποιημένο πλάσμα είναι. Μερικοί λένε ότι είναι ένα αδηφάγο ζώο, ενώ άλλοι πιστεύουν ότι είναι ένα καλά διατηρημένο ζώο του Μεσοζωικού αιώνα². Ότι και αν είναι το βέβαιο ότι έχει μία απειλητική αίσθηση.

Το πλάσμα βρέθηκε από έναν ανθρακωρύχο που εργάζονταν στην περιοχή Mirninsky της Γιακουτίας, που ονομάζεται επίσης και Δημοκρατία των Σαχά. Ήταν πολύ βαθιά, υπόγεια, οπότε μπορούμε να υποθέσουμε ότι και άλλα πιο μυστηριώδη ευρήματα μπορεί να εμφανιστούν.

[1] Το Γιακούτσκ (ρωσικά: Яку́тск) είναι πόλη της Σιβηρίας και πρωτεύουσα της ρωσικής Δημοκρατίας των Σαχά, η οποία συνήθως αναφέρεται ως Γιακουτία. Είναι επίσης το σημαντικότερο λιμάνι του πλωτού ποταμού Λένα.

[2] Ο Μεσοζωικός αιώνας είναι ένας από τους τρεις γεωλογικούς αιώνες του Φανεροζωικού μεγααιώνα, ο δεύτερος κατά σειρά. Η αρχή του τοποθετείται στο τέλος της Πέρμιας περιόδου 251 εκατομμύρια χρόνια πριν, και τελειώνει 65,5 εκατομμύρια χρόνια πριν.

src: wikipedia.org/wiki/Γιακούτσκ, wikipedia.org/wiki/Μεσοζωικός_αιώνας, pronews.gr/portal/20160811/genika/x-files/84863/mystiriodes-moymiopoiimeno-plasma-vrethike-sti-giakoytia-tis-rosias

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):