Προκλητικός Τσαβούσογλου: Κακομαθημένο παιδί ο Καμμένος, μην δοκιμάζει τις αντοχές μας

Προκλητικός Τσαβούσογλου: Κακομαθημένο παιδί ο Καμμένος, μην δοκιμάζει τις αντοχές μας

Provocative Cavusoglu: Spoiled kid kammenos not test our strength
Τις δηλώσεις του υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ σχολίασε ο υπουργός εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβόσουγλου κατά τη διάρκεια ερωτήσεων που του έθεσαν Τούρκοι δημοσιογράφοι.

Μεβλούτ Τσαβούσογλου, Τούρκος υπουργός Εξωτερικών

« Οι πολίτες  πηγαίνουν στην Ελλάδα, πηγαίνουν στα ελληνικά νησιά. Οι Έλληνες έρχονται στην Τουρκία. Στην πραγματικότητα, όταν εξετάζουμε πιο προσεκτικά τις δηλώσεις του [σ.σ. Καμμμένου] θα δούμε πως είναι παρόμοιες με εκείνες ενός κακομαθημένου παιδιού, αλλά αυτό το κακομαθημένο παιδί δεν πρέπει να επισκιάσει τις σχέσεις της Τουρκίας με την Ελλάδα. Εμείς  δεν θα μπούμε σε αυτή τη λογική αυτή. Δεν χρειάζεται  να μας κάνουν επίδειξη δύναμης.
  • Οι Τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις ξέρουν καλύτερα τι να κάνουν.

Η Κυβέρνηση γνωρίζει καλύτερα. Θα πρέπει να συνετίσει [σ.σ. ο Έλληνας Πρωθυπουργός] το κακομαθημένο αυτό παιδί. Δεν πρέπει να δοκιμάζει άλλο την υπομονή μας»  δήλωσε, σύμφωνα με την Yenisafak, ο Τσαβούσογλου (Mevlüt Çavuşoğlu) στους δημοσιογράφους, θέτοντας με αυτό τον τρόπο, ακόμα μια φορά, το θέμα Καμμένου προς τον Έλληνα Πρωθυπουργό.


loading...

Νωρίτερα, ο Πάνος Καμμένος μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ είχε δηλώσει πως αν οι Τούρκοι  θέλουν να πατήσουν τα Ίμια, να δούμε πως θα φύγουν.

Η δήλωση του υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου

«Να θυμίσουμε στον κ. Τσαβούσογλου ότι πρωθυπουργός δεν είναι ο Σημίτης αλλά ο Τσίπρας, υπουργός Εξωτερικών δεν είναι ο Πάγκαλος που είχε τη θεωρία για τις σημαίες που τις έπαιρνε ο αέρας, αλλά ο Κοτζιάς και υπουργός Άμυνας είμαι εγώ.

Δεν υπάρχει λοιπόν θέμα να πατήσει ελληνικό νησί ο κ. Τσαβούσογλου ή οποιοσδήποτε λάβει τέτοια εντολή.

Θα αντιμετωπιστεί άμεσα και αυτό είναι ξεκάθαρο τόσο προς την τουρκική πλευρά όσο και προς τους συμμάχους μας», είπε ο κ. Καμμένος.

src: wikipedia.org/wiki/Mevlüt_Çavuşoğlu, thepressroom.gr/diethni/proklitikos-tsavoysogloy-kakomathimeno-paidi-o, greeknation.blogspot.gr/2017/02/blog-post_867.html

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):