Γέροντας Εφραίμ: «Γεμίζουν την Ελλάδα Μουσουλμάνους βάση σχεδίου» (Βίντεο)

Ο Γέροντας Εφραίμ μας αποκαλύπτει συγκλονιστικά στοιχεία και κρούει τον κώδωνα του κινδύνου. Μεταξύ άλλων είπε: «Μέχρι το 2028, η Ευρώπη θα γεμίσει Μουσουλμάνους».

embezzled-real-money-priests-greece

Ο Γέροντας Εφραίμ μας αποκαλύπτει συγκλονιστικά στοιχεία και κρούει τον κώδωνα του κινδύνου. Μεταξύ άλλων είπε: «Μέχρι το 2028, η Ευρώπη θα γεμίσει Μουσουλμάνους».

Γέροντας Εφραίμ

Όλα γίνονται βάση σχεδίου σύμφωνα με το Γέροντα, ο ποίος τίποτα δεν θεωρεί τυχαίο: «Αυτό γίνεται βάση σχεδίου, το οποίου αρχίζει από την Ελλάδα.»

«Μέχρι το 2028, η Ευρώπη θα γεμίσει Μουσουλμάνους», τόνισε μεταξύ άλλων ο Γέροντας Εφραίμ.

 

src: pentapostagma.gr/2017/02/γέροντας-εφραίμ-γεμίζουν-την-ελλάδα.html

 

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

nokia-lumia-800-black-newsfeast

Διαγωνισμός για να Κερδίσεις και να κάνεις δικό σου ένα μαύρο Nokia Lumia 800 16GB με επεξεργαστή 1,4GHz

Διαγωνισμός:  Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό το smartphone Nokia Lumia 800 σε μαύρο χρώμα, με λειτουργικό σύστημα Windows Phone Mango και κάμερα 8 MP για φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης και χωρητικότητα 16GB για να αποθηκεύεται χιλιάδες αρχεία. Διοργάνωση διαγωνισμού: Birdphone Ημερομηνία κλήρωσης του διαγωνισμού: Τρίτη 03 Απριλίου 2012 Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το smartphone Nokia Lumia 800 σε μαύρο χρώμα […]

parking-defenders-application-launch-competition-newsfeast

Διαγωνισμός για να Κερδίσεις την βενζίνη μίας εβδομάδας για τις μετακινήσεις σου από το Parking Defenders

Διαγωνισμός:  Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό την βενζίνη 1 (μίας) ολόκληρης εβδομάδας για το αυτοκίνητό σας, για μια εβδομάδα γεμάτη μετακινήσεις με το ιδιωτικό μεταφορικό σας μέσον, χωρίς κόστος! Διοργάνωση διαγωνισμού: Parking defenders Ημερομηνία κλήρωσης του διαγωνισμού (έως και): Σάββατο 31 Μαρτίου 2012 (23:59) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το δώρο του διαγωνισμού κατεβάστε την […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):