Γλυκό της Ημέρας: Σοκολατένια τριπλή απόλαυση!

Η σημερινή συνταγή για το «Γλυκό της Ημέρας» είναι μια υπέροχη, νόστιμη συνταγή για μία Σοκολατένια τριπλή απόλαυση! Ετοιμάστε ένα εύκολο και νόστιμο γλυκό πολύ γρήγορα. Καλή σας απόλαυση!

Η σημερινή συνταγή για το «Γλυκό της Ημέρας» είναι μια υπέροχη, νόστιμη συνταγή για μία Σοκολατένια τριπλή απόλαυση! Ετοιμάστε ένα εύκολο και νόστιμο γλυκό πολύ γρήγορα. Καλή σας απόλαυση!

Υλικά

  • 2 πακέτα μπισκότα σοκολάτας
  • 150 gr. λιωμένη μαργαρίνη

Για την κρέμα γάλακτος θα χρειαστούμε

  • 100 gr κρέμα γάλακτος
  • 300 gr κουβερτούρα γάλακτος

Για την κρέμα σοκολάτας

  • 100 gr κρέμα γάλακτος
  • 300 gr σοκολάτα κουβερτούρα

Για την λεύκη κρέμα σοκολάτας

  • 100 gr κρέμα γάλακτος
  • 300 gr λευκή κουβερτούρα

Για την διακόσμηση

  • Σαντιγί

Εκτέλεση

  1. Σε ένα κατσαρολάκι ζεσταίνουμε την κρέμα γάλακτος και προσθέτουμε την κουβερτούρα σε κομματάκια. Ανακατεύουμε καλά μέχρι να λιώσει η σοκολάτα. Επαναλαμβάνουμε την ίδια διαδικασία για όλες τις κρέμες σοκολάτας.
  2. Θρυμματίζουμε τα μπισκότα μας και τα ανακατεύουμε με την μαργαρίνη.
  3. Σε ένα γυάλινο πυρέξ στρώνουμε το μείγμα και από πάνω την κρέμα σοκολάτας γάλακτος. Συνεχίζουμε τις στρώσεις με τις άλλες 2 σοκολάτες και στο τελείωμα την σαντιγί.

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

lg-p880-optimus-4x-hd-white-cityshop-competition

Διαγωνισμός για να Κερδίσεις το ολοκαίνουργιο τετραπύρηνο LG P880 Optimus 4X HD white

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 1 (ένα) LG P880 Optimus 4X HD white. Διοργάνωση διαγωνισμού: Cityshop Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό: Κυριακή 15 Ιουλίου 2012 Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το δώρο του διαγωνισμού, κάντε Like και κοινοποιήστε τον διαγωνισμό σε αυτήν τη σελίδα. Λεπτομέρειες διαγωνισμού Πάρε μέρος στο διαγωνισμο του Cityshop και κερδισε δωρο 1 (ένα) μοναδικό LG P880 Optimus 4X HD white. LG Optimus 4X HD – […]

golden-dawn-political-party-book-competition

Διαγωνισμός για να Κερδίσεις 3 αντίτυπα από το βιβλίο του Νίκου Χασαπόπουλου «Χρυσή Αυγή – Η ιστορία, τα πρόσωπα και η αλήθεια»

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 3 (τρία) αντίτυπα από το βιβλίο του Νίκου Χασαπόπουλου «Χρυσή Αυγή – Η ιστορία, τα πρόσωπα και η αλήθεια». Ο Νίκος Χασαπόπουλος είναι πολιτικός συντάκτης στην εφημερίδα Το Βήμα. Διοργάνωση διαγωνισμού: Diastixo.gr, Εκδόσεις Λιβάνη. Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Κυριακή 12 Μαΐου 2013 (23:59) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, εδώ και […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):