ΒΙΝΤΕΟ: Οι μουσουλμάνοι καίνε τη Σουηδία

ΞΥΠΝΗΣΤΕ! Ξεκινά ο πόλεμος των πόλεων στην Ευρώπη! Σκηνές απόλυτου χάους εκτυλίχθηκαν στους δρόμους της Στοκχόλμης το βράδυ της Δευτέρας. Εκατοντάδες μουσουλμάνοι μετανάστες βγήκαν στους δρόμους και άρχισαν να πυρπολούν αυτοκίνητα, να λεηλατούν καταστήματα, ενώ η ένταση κορυφώθηκε όταν ξεκίνησε μαζική επίθεση με πέτρες, βόμβες μολότοφ και άλλα αντικείμενα εναντίον των δυνάμεων της αστυνομίας.

VIDEO: Muslims burn Sweden

ΞΥΠΝΗΣΤΕ! Ξεκινά ο πόλεμος των πόλεων στην Ευρώπη! Σκηνές απόλυτου χάους εκτυλίχθηκαν στους δρόμους της Στοκχόλμης το βράδυ της Δευτέρας. Εκατοντάδες μουσουλμάνοι μετανάστες βγήκαν στους δρόμους και άρχισαν να πυρπολούν αυτοκίνητα, να λεηλατούν καταστήματα, ενώ η ένταση κορυφώθηκε όταν ξεκίνησε μαζική επίθεση με πέτρες, βόμβες μολότοφ και άλλα αντικείμενα εναντίον των δυνάμεων της αστυνομίας.

Αξιοσημείωτο είναι πως στην συγκεκριμένη περιοχή, σύμφωνα με τις σουηδικές αρχές, ο πληθυσμός απαρτίζεται σε ποσοστό 75% από μετανάστες.


Βγήκαν, υποτίθεται, στους δρόμους για να διαδηλώσουν εναντίον του Αμερικανού προέδρου, Ντόναλντ Τραμπ που τους αποκάλεσε τρομοκρατικά στοιχεία. Η κατάσταση, ωστόσο, ξέφυγε από κάθε έλεγχο, όταν ομάδες μουσουλμάνων άρχισαν να προβαίνουν σε εκτεταμένες καταστροφές, επιβεβαιώνοντας τον Αμερικανό Πρόεδρο.


Από τις συγκρούσεις τραυματίστηκε ένας αστυνομικός.

Σε επίπεδο υλικών ζημιών ωστόσο, η περιοχή μοιάζει με βομβαρδισμένο τοπίο, καθώς οι μάχες και οι καταστροφές συνεχίστηκαν καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας.

Ο απολογισμός είναι τουλάχιστον 8 αυτοκίνητα καμμένα, πολλά καταστήματα σχεδόν κατεστραμμένα, ενώ θύμα ξυλοδαρμού έπεσε και ένας φωτορεπόρτερ, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μετά την επίθεση που δέχθηκε από ένα γκρουπ τουλάχιστον 15 ατόμων.

Αυτά φυσικά περιμένουν και την Ελλάδα, καθώς ο πόλεμος των πόλεων ξεκινά στην Ευρώπη!





src: el.gr/index.php/top-news/117-top-news/44878-binteo-oi-moysoylmanoi-kaine-thn-soyhdia

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Διαδώστε το: Αν το κινητό σας παρουσιάζει αυτά τα συμπτώματα τότε σας το έχουν χακάρει

Κάποιο malware το οποίο τρέχει στο background μπορεί να έχει αισθητή επίδραση στην λειτουργία της συσκευής σου. Επιπλέον, τέτοιου είδους προγράμματα χρησιμοποιούν τη σύνδεση σου για να αποστείλουν δεδομένα, οπότε μπορεί να επηρεάσουν την ταχύτητα με την οποία σερφάρεις στο internet.

golden-priest-tax-evasion-greece-christian-bishops-sdoe

Τα Χρυσά Ράσα, το ΣΔΟΕ και η «εξομολόγηση» δέκα ιεραρχών

Νέες αποκαλύψεις για «μαύρο χρήμα» αναμένεται να συγκλονίσουν τον χώρο της Εκκλησίας καθώς, σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες, 10 (δέκα) μητροπολίτες ελέγχονται από το ΣΔΟΕ (Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος), για την εισοδηματική και περιουσιακή τους κατάσταση, αφού στους λογαριασμούς τους βρέθηκαν ποσά καταθέσεων που ξεπερνούν το 1 (ένα) εκατομμύριο ευρώ (€). Οι έλεγχοι αφορούν και στη διαχείριση […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):