Ο ηθοποιός Νίκος Ζιάγκος μιλάει στην «Αυτοψία» για τον εθισμό του

Ο ηθοποιός Νίκος Ζιάγκος μιλάει στην «Αυτοψία» για τον εθισμό του στο σεξ! «Είχα εθιστεί σε αυτό το σπορ. Ήθελα να κάνω κάθε μέρα σεξ», δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο ηθοποιός.

internet-newsfeast

 

«Είχα εθιστεί σε αυτό το σπορ. Ήθελα να κάνω κάθε μέρα σεκς», δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο ηθοποιός.

Πέντε πρώην εθισμένοι μίλησαν στον Αντώνη Σρόιτερ και στην κάμερα της εκπομπής «Αυτοψία» και κατέθεσαν τα όσα βίωσαν από τα πρώτα στάδια της εξάρτησής τους, ενώ έστειλαν το δικό τους μήνυμα σε όσους παλεύουν ακόμη να απαγκιστρωθούν.

Παράλληλα, τόνισαν εκείνα τα σημάδια αναγνώρισης των εξαρτημένων προκειμένου να βοηθηθούν από τους δικούς τους ανθρώπους.

Ανάμεσά τους, ο ηθοποιός Νίκος Ζιάγκος, ο οποίος μίλησε για τον εθισμό του στο σεξ.

«Είχα εθιστεί σε αυτό το «σπορ». Ήθελα να κάνω κάθε μέρα σεξ. Όταν λέμε εθισμένος στο σεξ τελικά εννοούμε εθισμένος στην αδρεναλίνη. Το σεξ είναι φουλ αδρεναλίνη, συν τη σεξουαλική πράξη που είναι εθιστική και από μόνη της. Άρα αυτός ο συνδυασμός είναι εντελώς ακαταμάχητος, δεν μπορείς να ξεφύγεις μετά. Τώρα από προσφορά ερωτική, διάλεγες! Πήγαινες σε ένα τραπέζι καλεσμένος και είχες 3 μπουκάλια ουίσκι και 10 θηλυκά. Όταν έβλεπα ότι δεν είχα άλλο όρεξη, εκεί τι έκανα; Σταματούσα το σεξ για κανέναν μήνα και ορμούσα ξανά. Δεν υπήρχε περίπτωση να περνούσε θηλυκή γάτα που να μην την «κάρφωνα» και να φανταζόμουν ότι κάνω σεξουαλική πράξη μαζί της», είπε ο ηθοποιός.

Έβαλε «φρένο» μόνος του; «Μετά τα 30 είχα γίνει πολύ επιλεκτικός και όσο πήγαινα στα 35 ήμουν και πιο δύσκολος και στα 40 μου πια είχα γίνει και πολύ υποχόνδριος. Είναι παθολογικό, δεν μπορεί από το πρωί μέχρι το βράδυ να σκέφτεσαι τη γκόμενα!», εξομολογήθηκε ο ηθοποιός.

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

minerva-swimsuit-glamour-magazine-swimwear-competition

Διαγωνισμός για να Κερδίσεις 5 μαγιό για τις καλοκαιρινές αποδράσεις από την Minerva

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 5 (πέντε) μαγιό για τις καλοκαιρινές αποδράσεις, προσφορά από την εταιρεία Minerva, για να τραβήξεις όλα τα βλέμματα τις παραλίας επάνω σου! Διοργάνωση διαγωνισμού: Glamour magazine Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό: Κυριακή 24 Ιουνίου 2012 Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το δώρο του διαγωνισμού, επισκεφτείτε αυτήν τη σελίδα.   Λεπτομέρειες διαγωνισμού Πάρε μέρος στο διαγωνισμο του Glamour magazine και κερδισε δωρο 5 (πέντε) […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):