Συνταγή της Ημέρας: Πίτσα λαχανικών με χούμους και νηστίσιμο τυρί

Η σημερινή «Συνταγή της Ημέρας» είναι μια υπέροχη, νόστιμη συνταγή για πίτσα λαχανικών με χούμους και νηστίσιμο τυρί. Καλή σας όρεξη!

 

Η σημερινή «Συνταγή της Ημέρας» είναι μια υπέροχη, νόστιμη συνταγή για πίτσα λαχανικών με χούμους και νηστίσιμο τυρί. Καλή σας όρεξη!Υλικά:

  • πίτες για σουβλάκια ολικής
  • χούμους με πιπεριές Φλωρίνης που θυμίζει τυροκαυτερή ή σάλτσα ντομάτας
  • αποξηραμένο βασιλικό
  • νηστίσιμο τυρί Viofast
  • μανιτάρια λευκά κομμένα με μαντολίνο
  • κρεμμύδι ξερό κομμένο με μαντολίνο
  • πορτοκαλί πιπεριά
  • σκορδόλαδο 

Εκτέλεση:

  1. Προθερμαίνουμε το φούρνο μας στους 200. Είτε στρώνουμε αντικολλητικό χαρτί ψησίματος στη λαμαρίνα του φούρνου, είτε χρησιμοποιούμε ταψί πίτσας.
  2. Αλείφουμε με χούμους την πίτα για σουβλάκια. Βάζουμε αποξηραμένο βασιλικό. Συνεχίσουμε με το νηστήσιμο τυρί, τα λαχανικά και τέλος με λίγο σκορδόλαδο το οποίο πραγματικά δίνει εξαιρετική γεύση
  3. Ψήνουμε για 10 λεπτά το πολύ και σερβίρουμε αμέσως.
Recipe of the Day: Pizza vegetable with hummus and cheese fasting

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

10 foods eliminate belly fat

Υγεία: Φρούτα και λαχανικά προστατεύουν από την εμφάνισης άνοιας

Νέα μελέτη, που δημοσιεύεται στο διεθνές επιστημονικό περιοδικό Age and Ageing, δείχνει πως η κατανάλωση πέντε μερίδων φρούτων και λαχανικών την ημέρα σχετίζεται με σημαντικά χαμηλότερη πιθανότητα εμφάνισης άνοιας σε ηλικιωμένους.

wilkinson-sword-man-greece-quatro-titanium-precision-unfollow-competition

Διαγωνισμός για να Κερδίσεις 50 Σετ Προϊόντων Wilkinson Sword για 1 Χρόνο

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 50 (πενήντα) σετ προϊόντων Wilkinson Sword για 1 (ένα) χρόνο, στο διαγωνισμό με τίτλο «Unfollow». Διοργάνωση διαγωνισμού: Energizer Ελλάς Α.Ε (Wilkinson Man Greece) Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Παρασκευή 26 Απριλίου 2013 (12:00) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, κάνοντας like σε αυτήν τη σελίδα. Όροι συμμετοχής   Λεπτομέρειες διαγωνισμού […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):