Υγεία: Πρωτόγαλα και ενίσχυση ανοσοποιητικού στη θεραπεία του καρκίνου

Το πρωτόγαλα εμπλέκεται στην μείωση της ανεξέλεγκτης αύξησης των κυττάρων του καρκίνου. Τα πεπτίδια που υπάρχουν στο πρωτόγαλα ή colostrum καταστέλλουν την εξάπλωση των καρκίνου!

Colostrum and enhancing immune cancer therapy

Καρκίνος και πρωτόγαλα

Το πρωτόγαλα εμπλέκεται στην μείωση της ανεξέλεγκτης αύξησης των κυττάρων του καρκίνου. Τα πεπτίδια που υπάρχουν στο πρωτόγαλα ή colostrum καταστέλλουν την εξάπλωση των καρκίνου!

Παράδειγμα:

Οστεοσάρκωμα

Η λακτοφερρίνη είναι μια σιδηροδεσμευτική πρωτεΐνη με πολλές δυνατότητες.
  • Μπορεί να εμποδίσει τους μικροργανισμούς να σχηματίσουν όγκους.
  • Εμποδίζουν με αλυσόδεση ένα ελεύθερο ιόν σιδήρου και αναπτύσσονται μαζί του.
  • Η λακτοφερρίνη, επιπλέον, προάγει το ανοσοποιητικό σύστημα και υποστηρίζει τον οργανισμό με την αποδοχή του σιδήρου και τον προστατεύει.

Αντιοξειδωτικά και ανοσοσφαιρίνες

Τα αντιοξειδωτικά και οι ανοσοσφαιρίνες που υπάρχουν στο πρωτόγαλα προστατεύουν τόσο από τον καρκίνο, όσο και από δευτεροπαθείς μολύνσεις.
Το πρωτόγαλα προάγει τον αριθμό των μιτοχονδρίων μέσα στο κύτταρο.
Όσο μεγαλύτερος είναι ο αριθμός των μιτοχονδρίων στα κύτταρα τόσο περισσότερη ενέργεια κερδίζεται από την κατανάλωση οξυγόνου και τόσο μικρότερη είναι η πιθανότητα ανάπτυξης καρκίνου.

Δύο τινά εξαιρετικά ενδιαφέροντα συμβαίνουν και σημαίνουν για την υγιεία μας τα παραπάνω:

  • Οξυγόνο, αλκαλικά και πικρά ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΟΥΝ τον καρκίνο
  • και ειδικά την παρακάτω δράση, δεν την βάζει καν ο νους σας: Το Ένζυμο της Αθανασίας!

Βόειο πρωτόγαλα

Το βόειο πρωτόγαλα, που λαμβάνει ένα νεογέννητο μοσχάρι από τη μητέρα του μέσα στις πρώτες 24-48 ώρες μετά τη γέννηση ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα.
Το πρωτόγαλα περιέχει τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά που βοηθούν στην οικοδόμηση ενός ισχυρού ανοσοποιητικού συστήματος.

Πρωτόγαλα καταστρέφει ιούς, βακτήρια και μύκητες

Το πρωτόγαλα εκτός του ότι ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα, καταστρέφει ιούς, βακτήρια και μύκητες, επιταχύνει την επούλωση όλων των ιστών του σώματος, βοηθά στην απώλεια βάρους, στην καύση λίπους, στην αύξηση των οστών και της μυϊκής μάζας και επιβραδύνει και αντιστρέφει τη γήρανση.
Ο κίνδυνος καρκίνου αυξάνεται καθώς μεγαλώνουμε γιατί το ανοσοποιητικό μας σύστημα φθείρεται.
Τα παιδιά έχουν φυσικά ισχυρότερο ανοσοποιητικό σύστημα. Έτσι, ένας βασικός τρόπος για την καταπολέμηση των καρκινικών κυττάρων είναι η ενίσχυση του ανοσοποιητικού σας συστήματος.
Το πρωτόγαλα περιέχει ενώσεις που μπορούν να προκαλέσουν απόπτωση, δηλαδή, τον φυσικό θάνατο των καρκινικών κυττάρων.
Τροφοδοτεί με υπεροξείδιο υδρογόνου και μόρια πρωτεϊνών (αντισώματα) που ονομάζονται ανοσοσφαιρίνες. Τα κύτταρα παράγουν φυσικά υπεροξείδιο του υδρογόνου για να ελέγχουν τον μεταβολισμό και την καταπολέμηση μικροβίων.

Πλούσια πηγή πρωτεΐνης (λακτοφερίνη)

Επίσης περιέχει μια πλούσια πηγή πρωτεΐνης που ονομάζεται λακτοφερίνη που δεσμεύεται στο σίδηρο και η λακτοφερίνη εμποδίζει τα καρκινικά κύτταρα από τη χρήση του σιδήρου για να τραφεί και λιμοκτονούν.
Η βόεια λακτοφερρίνη αναστέλλει τον καρκίνο του οισοφάγου, του πνεύμονα, και της ουροδόχου κύστης, τον καρκίνο του δέρματος και τη λευχαιμία.
Η πρωτεΐνη αυτή, έχει, επίσης, αντιιικές, αντιβακτηριακές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες.

Το πρωτόγαλα, ακόμη, μπορεί να βοηθήσει:

  • Στο σύνδρομο διαρροής εντέρου
  • Στην επούλωση πληγών, αλλά και καταγμάτων και άλλων προβλημάτων των οστών
  • Γρήγορη αποκατάσταση από διάφορους τραυματισμούς.
  • Στον μεταβολισμό του λίπους για την απώλεια βάρους
  • Στη μείωση των συμπτωμάτων των αλλεργιών και αυτοάνοσων ασθενειών

Ειδικά στα δύο αυτά θέματα παίζει πολύ σημαντικό ρόλο ο επαναπροσδιορισμός του ανοσοποιητικού, ώστε όχι μόνο να είναι ενισχυμένο, αλλά ΚΑΙ σωστά στοχευμένο: Αυτοάνοσα Νοσήματα: Ο Παραλογισμός του Ανοσοποιητικού συστήματος και Αυτοάνοσα νοσήματα, Διατροφή και Ανοσοποιητικό.

 

  • Στην αντιστροφή των καρδιακών παθήσεων
  • Στη θεραπεία του διαβήτη

Το πρωτόγαλα δεν πρέπει να περιέχει φυτοφάρμακα, ζιζανιοκτόνα, ορμόνες, στεροειδή, αντιβιοτικά και άλλες χημικές ουσίες.

«Τροφή»

Το πρωτόγαλα, είναι ο καλλίτερος τρόπος να στηρίξουμε την άμυνα του οργανισμού μας ενώ ταυτόχρονα της επαναπροσδιορίζει και έτσι συντονίζεται σωστά στους στόχους/εχθρούς του σώματός μας, όπως και τα καρκινικά κύτταρα.

Γράφτηκε από την Σαββούλα Μάλλιου Κριαρά
Πηγή: emedi.gr

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

nose_face_metric

Ομορφιά: Ανανέωση προσώπου με φυσικά υλικά

Υπάρχουν εύκολα πράγματα που μπορείτε να κάνετε στο σπίτι για να χαλαρώσετε τους μυς του προσώπου, χωρίς να λάβετε δραστικά μέτρα, όπως η πλαστική χειρουργική ή την έγχυση τοξικών ουσιών στο δέρμα σας. Ας δούμε πια φυσικά υλικά μπορούν να χαλαρώσουν το πρόσωπο μας και να μας ανανεώσουν!

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):