Celebrities: Oι αδερφές Kardashian στην πισίνα [photo]

Η επίθεση που δέχτηκε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου της στο Παρίσι, από αδίστακτους ληστές, τη σημάδεψε την Kim Kardashian και έκτοτε είναι ιδιαίτερα προσεκτική σε ό,τι αφορά τη δραστηριότητα της στα social media. Η αδερφή της όμως, Kylie Jenner, μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο στο Instagram, από το μπάνιο που έκανε μαζί της και με την Khloe Kardashian.

internet-newsfeast

kim kardashian

Η φωτογραφία που πόσταρε η Kylie Jenner στο Instagram

Η επίθεση που δέχτηκε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου της στο Παρίσι, από αδίστακτους ληστές, τη σημάδεψε την Kim Kardashian και έκτοτε είναι ιδιαίτερα προσεκτική σε ό,τι αφορά τη δραστηριότητα της στα social media.

Kylie Jenner

Η αδερφή της όμως, Kylie Jenner, μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο στο Instagram, από το μπάνιο που έκανε μαζί της και με την Khloe Kardashian. Οι τρεις αδερφές απολαμβάνουν αμέριμνες την ηλιοθεραπεία τους και οι διάσημες «καμπύλες» τους προκαλούν ίλιγγο στον ανδρικό πληθυσμό.

«Η οικογένεια», έγραψε η Kylie Jenner αναρτώντας τη φωτογραφία.

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

beats-by-dre-studio-white--competition

Διαγωνισμός για να Κερδίσεις ένα ζευγάρι ακουστικά Beats by dr. Dre αξίας 200€

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 1 (ένα) ζευγάρι ακουστικά Beats by dr. Dre, με ControlTalk και εξαιρετικά προσεγμένη και ελαφριά σχεδίαση, αξίας 200€ (ευρώ). Διοργάνωση διαγωνισμού: NewCult Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό: Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012 Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το δώρο του διαγωνισμού, κάντε Like σε αυτήν τη σελίδα.   Λεπτομέρειες διαγωνισμού Πάρε μέρος στο διαγωνισμο του NewCult και κερδισε δωρο 1 (ένα) ζευγάρι ακουστικά […]

tanita-scale-atkins-greece-competition-newsfeast

Διαγωνισμός για να Κερδίσεις 1 ζυγαριά λιπομετρητής ακριβείας Tanita

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 1 (ένα) ζυγαριά – λιπομετρητής ακριβείας της εταιρείας Tanita με επαγγελματικά χαρακτηριστικά που θα σας βοηθήσει στο αδυνάτισμα και στον έλεγχο του βάρους σας! Διοργάνωση διαγωνισμού: Atkins greece Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό: Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012 Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε τη high-tech ζυγαριά ακριβείας του διαγωνισμού κάντε Like σε αυτή τη […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):