Celebrities: Oι αδερφές Kardashian στην πισίνα [photo]

Η επίθεση που δέχτηκε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου της στο Παρίσι, από αδίστακτους ληστές, τη σημάδεψε την Kim Kardashian και έκτοτε είναι ιδιαίτερα προσεκτική σε ό,τι αφορά τη δραστηριότητα της στα social media. Η αδερφή της όμως, Kylie Jenner, μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο στο Instagram, από το μπάνιο που έκανε μαζί της και με την Khloe Kardashian.

internet-newsfeast

kim kardashian

Η φωτογραφία που πόσταρε η Kylie Jenner στο Instagram

Η επίθεση που δέχτηκε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου της στο Παρίσι, από αδίστακτους ληστές, τη σημάδεψε την Kim Kardashian και έκτοτε είναι ιδιαίτερα προσεκτική σε ό,τι αφορά τη δραστηριότητα της στα social media.

Kylie Jenner

Η αδερφή της όμως, Kylie Jenner, μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο στο Instagram, από το μπάνιο που έκανε μαζί της και με την Khloe Kardashian. Οι τρεις αδερφές απολαμβάνουν αμέριμνες την ηλιοθεραπεία τους και οι διάσημες «καμπύλες» τους προκαλούν ίλιγγο στον ανδρικό πληθυσμό.

«Η οικογένεια», έγραψε η Kylie Jenner αναρτώντας τη φωτογραφία.

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

marc-ecko-ladies-purple-strap-beauty-bazaar-competition-newsfeast

Διαγωνισμός για να Κερδίσεις ένα ρολόι Marc Ecko ladies με μωβ λουράκι και κρύσταλλα

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 1 (ένα) ρολόι χειρός Marc Ecko ladies με μοβ λουράκι και κρύσταλλα, για να ανανεώσει και να φωτίσει τις εμφανίσεις σου, αξίας 240€ (ευρώ). Διοργάνωση διαγωνισμού: Beauty bazaar Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό: Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012 Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το λαμπερό ρολόι του διαγωνισμού επισκεφτείτε αυτήν τη σελίδα. Όροι συμμετοχής   Λεπτομέρειες […]

deepest point on the planet

Αυτό είναι το βαθύτερο σημείο του πλανήτη!

Το βαθύτερο σημείο στον πλανήτη είναι το λεγόμενο «πηγάδι του Ιακώβ» στο Τέξας και αποτελεί το αγαπημένο αλλά και πιο επικίνδυνο σημείο καταδύσεων παγκοσμίως, έχοντας την ανατριχιαστική φήμη ότι «καταπίνει» ανθρώπους. Πολλοί άνθρωποι επισκέπτονται την κομητεία του Τέξας Χιλ προκειμένου να δουν το εντυπωσιακό πηγάδι του Ιακώβ, παρόλο που έχει στοιχίσει αρκετές ζωές μέχρι σήμερα. […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):