ΕΚΤΑΚΤΟ: Tουρκικό πολεμικό πλοίο άνοιξε πυρ στο Φαρμακονήσι- Στο Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων η στρατιωτική ηγεσία

ntevlet-bahceli-grey-wolves-turkey-greece

Τουρκικό πολεμικό πλοίο έχει παραβιάσει τα χωρικά ύδατα στο Φαρμακονήσι και πραγματοποιεί βολές. Στο Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων συγκεντρώθηκε εδώ και αρκετή ώρα η στρατιωτική ηγεσία παρακολουθώντας με προσοχή τη νέα τουρκική πρόκληση που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Τουρκικό σκάφος «Κουσάντασι»

Σύμφωνα με πληροφορίες, το τουρκικό σκάφος «Κουσάντασι» παρακολουθείται στενά από κανονιοφόρο του Πολεμικού Ναυτικού. Πρόκειται για ανησυχητική προσπάθεια κλιμάκωσης της Τουρκίας την οποία η Αθήνα παρακολουθεί με ιδιαίτερη προσοχή.

  • Δείτε την τουρκική Navtex με αριθμό 221/17 με την οποία οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις είχαν προαναγγείλει την εκτέλεση πυρών ανατολικά του Φαρμακονησίου

Οι Τούρκοι διάλεξαν τη στιγμή που ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος βρίσκεται στο Μόναχο για τη Διάσκεψη Ασφαλείας.

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Strasbourg: Female student beaten for wearing a red skirt

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!! Φοιτήτρια θύμα ξυλοδαρμού από αλλοδαπούς λόγω φούστας

Φορούσε φούστα κυκλοφορώντας στους δρόμους του Στρασβούργου γεγονός που σκανδάλισε τρεις αλλοδαπούς. Το αποτέλεσμα ήταν να της επιτεθούν με μπουνιές ενώ κοιτούσαν χωρίς να αντιδράσουν οι περαστικοί που βρέθηκαν στο σημείο αυτό. Απίστευτο περιστατικό με πρωταγωνίστρια μια φοιτήτρια συνέβη στο Στρασβούργο, παρουσία 15 ατόμων… που δεν έκαναν απολύτως τίποτα. Απλώς κοίταζαν… Η πολυπολιτισμικότητα έρχεται σε αντίθεση […]

Zαννίνο: Η τρομακτική φυσιογνωμία ξεκίνησε από χορευτής σε μπαλέτα, έπαιξε τον Τούρκο στο «Εξπρές του Μεσονυχτίου» και έσωσε τη γυναίκα του από τη βρώμα του υποκόσμου. Ζωή σαν μυθιστόρημα!

Zαννίνο: Ζωή σαν μυθιστόρημα! Ρεκόρ συμμετοχών σε αμέτρητες ταινίες του χρυσού ασπρόμαυρου κινηματογράφου, αλλά και συμμετοχή στην μνημειώδη ταινία «Το εξπρές του μεσονυκτίου». Ο Ζαννίνο κατά κόσμον Γιάννης Παπαδόπουλος, κατέχει περίοπτη θέση στην σύγχρονη καλλιτεχνική μας σκηνή.

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):