ΕΣΚΑΣΕ ΤΩΡΑ! Η ΒΡΩΜΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ROTHSCHILD ΘΑ….

monopoly-board-game-competition-newsfeast

Την επενδυτική τράπεζα Rothschild σχεδιάζει να ορίσει η Ελλάδα ως σύμβουλο για την έκδοση ομολόγων. Αυτό αναφέρουν οι Financial Times, οι οποίοι επικαλούμενοι Έλληνες αξιωματούχους, επισημαίνουν ότι πριν από το Eurogroup της 20ης Φεβρουαρίου αναμένεται να οριστικοποιήσουν τη συμφωνία με τη Rothschild.

Rothschild

Στόχος είναι η Ελλάδα να έχει ένα ακόμη όπλο στη φαρέτρα της. Σύμφωνα με τα σχέδια, η Rothschild θα παράσχει τις υπηρεσίες της στην Ελλάδα, αναφορικά με την έκδοση χρέους, τις διαπραγματεύσεις με τους πιστωτές, τη συμμετοχή της στο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης της ΕΚΤ.

Η συμφωνία με τη Rothschild θα αντικαταστήσει τη αντίστοιχη συμφωνία του 2012 που είχε συνάψει η Ελλάδα με την αμερικανική επενδυτική τράπεζα Lazard.

Για τις υπηρεσίες της Lazard η Ελλάδα είχε καταβάλει το ποσό των 25 εκατ. δολαρίων.

Πηγή: bankingnews.gr

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

money laundering-euro-greece-officials-newsfeast

Θεωριες Συνωμοσιας: Της μιας δραχμής οι απατεώνες

Θυμάμαι τη φράση του. Δύσκολη ώρα αυτοκριτικής ενώ οριστικά το καράβι της επιχείρησής του βούλιαζε. Όχι, δεν ήταν απατεώνας. Μπήκε, όχι, όχι, μεθοδικά τον έβαλε το σύστημα, στο σύστημα. «Εμείς δεν γιορτάζαμε στις εξοφλήσεις αλλά στις υπογραφές δανείων. Υπέρογκων. Λες και τα λεφτά εκείνα ήταν δικά μας. Χωρίς υποχρεώσεις». Μιλούσε με το κεφάλι κάτω. Ένας, […]

ntevlet-bahceli-grey-wolves-turkey-greece

Τούρκικη πρόκληση με την επίσκεψη Ντεβλέτ Μπαχτσελί στη Θράκη!

Προκλητική περιοδεία στην Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη πραγματοποιεί από χθες ο αρχηγός του κόμματος της Εθνικιστικής Δράσης Ντεβλέτ Μπαχτσελί. Πρόκειται για τον πολιτικό βραχίονα της εγκληματικής οργάνωσης Γκρίζοι Λύκοι, ό,τι πιο σκληρό υπάρχει στις σχέσεις της γείτονος χώρας με την Ελλάδα και την Κύπρο. Είναι η ίδια οργάνωση που είχε σκοτώσει τον ήρωα Τάσο […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):