ΕΣΚΑΣΕ ΤΩΡΑ! Η ΒΡΩΜΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ROTHSCHILD ΘΑ….

monopoly-board-game-competition-newsfeast

Την επενδυτική τράπεζα Rothschild σχεδιάζει να ορίσει η Ελλάδα ως σύμβουλο για την έκδοση ομολόγων. Αυτό αναφέρουν οι Financial Times, οι οποίοι επικαλούμενοι Έλληνες αξιωματούχους, επισημαίνουν ότι πριν από το Eurogroup της 20ης Φεβρουαρίου αναμένεται να οριστικοποιήσουν τη συμφωνία με τη Rothschild.

Rothschild

Στόχος είναι η Ελλάδα να έχει ένα ακόμη όπλο στη φαρέτρα της. Σύμφωνα με τα σχέδια, η Rothschild θα παράσχει τις υπηρεσίες της στην Ελλάδα, αναφορικά με την έκδοση χρέους, τις διαπραγματεύσεις με τους πιστωτές, τη συμμετοχή της στο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης της ΕΚΤ.

Η συμφωνία με τη Rothschild θα αντικαταστήσει τη αντίστοιχη συμφωνία του 2012 που είχε συνάψει η Ελλάδα με την αμερικανική επενδυτική τράπεζα Lazard.

Για τις υπηρεσίες της Lazard η Ελλάδα είχε καταβάλει το ποσό των 25 εκατ. δολαρίων.

Πηγή: bankingnews.gr

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

money laundering-euro-greece-officials-newsfeast

Δημόσιοι υπάλληλοι με εκατομμύρια ευρώ «μαύρου» χρήματος σε καταθέσεις

Οι άνδρες του Σώματος Επιθεωρητών Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης (ΣΕΕΔΔ), εντόπισαν όργιο «μαύρου» χρήματος, έπειτα από έλεγχο που πραγματοποίησαν, σε τραπεζικούς λογαριασμούς 13 (δεκατριών) δημοσίων υπαλλήλων, οι οποίοι έκρυβαν στις καταθέσεις τους περισσότερα από 25 (είκοσι πέντε) εκατομμύρια ευρώ (€). Σύμφωνα με έγγραφο του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης που παρουσιάζει το «Πρώτο Θέμα», μεταξύ αυτών που πιάστηκαν στην […]

terens-kouik-panos-kammenos-newsfeast

Ο δημοσιογράφος Τέρενς Κουίκ θα αναλάβει το γραφείο Τύπου του νέου κόμματος του Πάνου Καμμένου, Ανεξάρτητοι Έλληνες

Σαν βόμβα έπεσε στα δημοσιογραφικά και όχι μόνο γραφεία η απόφαση του γνωστού δημοσιογράφου Τέρενς Κουίκ ο οποίος – όπως πρώτος αποκάλυψε ο Γιώργος Τράγκας – θα αναλάβει το γραφείο Τύπου του νέου κόμματος του Πάνου Καμμένου, Ανεξάρτητοι Έλληνες. Ο κ. Κουίκ επιβεβαίωσε στο parapolitika την συνεργασία του με τον Πάνο Καμμένο, ενώ αποκάλυψε ότι θα […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):