Τζίμης Πανούσης για Τσίπρα: «Το παλικάρι είναι προβληματικό»

O Τζίμης Πανούσης μίλησε για τις δυσκολίες μέσα στις συνθήκες κρίσης να μπορέσει ο δημιουργός της σάτιρας, να ξεκλειδώσει ανθρώπους που βιώνουν την απόλυτη καταβύθιση ατομικά και κοινωνικά. Στη συνέχεια σημείωσε: Το παλικάρι είναι προβληματικό, δεν πάει καλά το παιδί!

Tzimis panousis for Tsipras: The lad is problematic

O Τζίμης Πανούσης μίλησε για τις δυσκολίες μέσα στις συνθήκες κρίσης να μπορέσει ο δημιουργός της σάτιρας, να ξεκλειδώσει ανθρώπους που βιώνουν την απόλυτη καταβύθιση ατομικά και κοινωνικά. Μέσα σε όλα σχολίασε και την  συνέχεια κυβέρνηση της Αριστεράς που καταργεί την ατομική ιδιοκτησία!

Συνέντευξή στο Ράδιο 9.84

Ο γνωστός καλλιτέχνης, σε συνέντευξή του στο Ράδιο 9.84, προβοκάροντας τον εαυτό του αλλά και πρόσωπα της επικαιρότητας, είπε με νόημα: «Είμαι ο πλέον ενθουσιασμένος με την κυβέρνηση της Αριστεράς που ούτε στα πιο τρελά μου αναρχικά όνειρα δεν περίμενα να καταργήσει την ατομική ιδιοκτησία, αφού με τον ΕΝΦΙΑ κατέστησε τους Έλληνες ενοικιαστές στα σπίτια τους.

Και στην συνέχεια σημείωσε: «Το παλικάρι είναι προβληματικό… δεν πάει καλά το παιδί… Ο Στάλιν ή ο Χίτλερ που πήγαν να κάνουν κάτι αντίστοιχο, είχαν και κάποια χόμπι. Π.χ. ο Στάλιν έβλεπε έργα καουμπόϊκα…».

«Έχει πολύ μονοδιάστατη σεξουαλική ζωή με μια γυναίκα μόνο. Η Περιστέρα τον έχει περικυκλώσει από τα 14 και δεν πάει καλά. Ένας ηγέτης θέλει μια ποικιλία σεξουαλική», πρόσθεσε ο γνωστός σατιρικός καλλιτέχνης.

Ακούστε τη συνέντευξη:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

greek-industry-fake-disabled-persons accommodation

Βιομηχανία παραγωγής αναπήρων εκδίδει πλαστές συντάξεις και επιδόματα

Χωρίς τέλος φαίνεται πως είναι η «φάμπρικα» κατασκευής αναπήρων στην Ελλάδα. Οι καταγγελίες για συντάξεις και επιδόματα-μαϊμού αυξάνονται και τα Ταμεία περνούν από ψιλό κόσκινο συνταξιούχους και επιδοματούχους σε όλη την Ελλάδα, ανακαλύπτοντας διαρκώς πλαστές υποθέσεις. Μετά την αποκάλυψη του τυφλού αγρότη από το Αργος που έβλεπε και οδηγούσε φορτηγό, οι έλεγχοι εντατικοποιούνται στην περιοχή, […]

coronavirus daily news

Συναγερμός στη Βόρεια Ελλάδα λόγω κρουσμάτων γρίπης των πτηνών στα Βαλκάνια

Σε επιφυλακή βρίσκονται οι κτηνιατρικές αρχές στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, μετά την ενημέρωση για κρούσματα γρίπης των πτηνών (τύπος γρίπης ο οποίος προκαλείται από ιούς που προσαρμόζονται στους οργανισμούς των πτηνών) στις γειτονικές χώρες της Βουλγαρίας και της Ρουμανίας. Ήδη έχουν ενημερωθεί οι πτηνοτρόφοι σε περίπτωση που εντοπίσουν νεκρό άγριο πτηνό να επικοινωνούν άμεσα με τις υπηρεσίες, ενώ έχουν αρχίσει και δειγματοληπτικοί […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):