Τζίμης Πανούσης για Τσίπρα: «Το παλικάρι είναι προβληματικό»

Τζίμης Πανούσης για Τσίπρα: «Το παλικάρι είναι προβληματικό»

Tzimis panousis for Tsipras: The lad is problematic

O Τζίμης Πανούσης μίλησε για τις δυσκολίες μέσα στις συνθήκες κρίσης να μπορέσει ο δημιουργός της σάτιρας, να ξεκλειδώσει ανθρώπους που βιώνουν την απόλυτη καταβύθιση ατομικά και κοινωνικά. Μέσα σε όλα σχολίασε και την  συνέχεια κυβέρνηση της Αριστεράς που καταργεί την ατομική ιδιοκτησία!


loading...

Συνέντευξή στο Ράδιο 9.84

Ο γνωστός καλλιτέχνης, σε συνέντευξή του στο Ράδιο 9.84, προβοκάροντας τον εαυτό του αλλά και πρόσωπα της επικαιρότητας, είπε με νόημα: «Είμαι ο πλέον ενθουσιασμένος με την κυβέρνηση της Αριστεράς που ούτε στα πιο τρελά μου αναρχικά όνειρα δεν περίμενα να καταργήσει την ατομική ιδιοκτησία, αφού με τον ΕΝΦΙΑ κατέστησε τους Έλληνες ενοικιαστές στα σπίτια τους.

Και στην συνέχεια σημείωσε: «Το παλικάρι είναι προβληματικό… δεν πάει καλά το παιδί… Ο Στάλιν ή ο Χίτλερ που πήγαν να κάνουν κάτι αντίστοιχο, είχαν και κάποια χόμπι. Π.χ. ο Στάλιν έβλεπε έργα καουμπόϊκα…».

«Έχει πολύ μονοδιάστατη σεξουαλική ζωή με μια γυναίκα μόνο. Η Περιστέρα τον έχει περικυκλώσει από τα 14 και δεν πάει καλά. Ένας ηγέτης θέλει μια ποικιλία σεξουαλική», πρόσθεσε ο γνωστός σατιρικός καλλιτέχνης.

Ακούστε τη συνέντευξη:

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):