Τζίμης Πανούσης για Τσίπρα: «Το παλικάρι είναι προβληματικό»

O Τζίμης Πανούσης μίλησε για τις δυσκολίες μέσα στις συνθήκες κρίσης να μπορέσει ο δημιουργός της σάτιρας, να ξεκλειδώσει ανθρώπους που βιώνουν την απόλυτη καταβύθιση ατομικά και κοινωνικά. Στη συνέχεια σημείωσε: Το παλικάρι είναι προβληματικό, δεν πάει καλά το παιδί!

Tzimis panousis for Tsipras: The lad is problematic

O Τζίμης Πανούσης μίλησε για τις δυσκολίες μέσα στις συνθήκες κρίσης να μπορέσει ο δημιουργός της σάτιρας, να ξεκλειδώσει ανθρώπους που βιώνουν την απόλυτη καταβύθιση ατομικά και κοινωνικά. Μέσα σε όλα σχολίασε και την  συνέχεια κυβέρνηση της Αριστεράς που καταργεί την ατομική ιδιοκτησία!

Συνέντευξή στο Ράδιο 9.84

Ο γνωστός καλλιτέχνης, σε συνέντευξή του στο Ράδιο 9.84, προβοκάροντας τον εαυτό του αλλά και πρόσωπα της επικαιρότητας, είπε με νόημα: «Είμαι ο πλέον ενθουσιασμένος με την κυβέρνηση της Αριστεράς που ούτε στα πιο τρελά μου αναρχικά όνειρα δεν περίμενα να καταργήσει την ατομική ιδιοκτησία, αφού με τον ΕΝΦΙΑ κατέστησε τους Έλληνες ενοικιαστές στα σπίτια τους.

Και στην συνέχεια σημείωσε: «Το παλικάρι είναι προβληματικό… δεν πάει καλά το παιδί… Ο Στάλιν ή ο Χίτλερ που πήγαν να κάνουν κάτι αντίστοιχο, είχαν και κάποια χόμπι. Π.χ. ο Στάλιν έβλεπε έργα καουμπόϊκα…».

«Έχει πολύ μονοδιάστατη σεξουαλική ζωή με μια γυναίκα μόνο. Η Περιστέρα τον έχει περικυκλώσει από τα 14 και δεν πάει καλά. Ένας ηγέτης θέλει μια ποικιλία σεξουαλική», πρόσθεσε ο γνωστός σατιρικός καλλιτέχνης.

Ακούστε τη συνέντευξη:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Αρχαία Ελλάδα: Η δύναμη της Αρχαίας Ελληνικής γλώσσας | Μέρος 2ο

Στις μέρες μας όπου αμφισβητούνται ακόμα και τα αυτονόητα, έχει αρχίσει να ακούγεται η άποψη ότι δεν υπάρχουν ανώτερες και κατώτερες γλώσσες, αλλά ότι όλες έχουν την ίδια αξία. Κάτι τέτοιο είναι απλά αδύνατον. Το συγκεκριμένο παράδειγμα είναι κάτι πολύ απλό, πόσο μάλλον όταν έχουμε να κάνουμε με κάτι τόσο πολύπλοκο όσο η γλώσσα.

Μυστικές Υπηρεσίες Ισραήλ: Σε ελληνικό νησί θα προκαλέσουν θερμό επεισόδιο οι Τούρκοι

Ιδιαίτερα στενή είναι τις τελευταίες ημέρες η συνεργασία ελληνικών και ισραηλινών υπηρεσιών πληροφοριών και των αντίστοιχων στρατιωτικών Επιτελείων με το Τελ Αβίβ να παρέχει σημαντικό όγκο πληροφοριών στην ελληνική πλευρά για τις κινήσεις της Αγκυρας και ενδιαφέρουσες αναλύσεις σε πολιτικό και στρατιωτικό επίπεδο.

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):