Υλικά
Για 4-6 άτομα
- 150 γραμμάρια τριμμένη φέτα και (extra 200 γρ για την γέμιση αν θέλουμε)
- 2 φλιτζάνια αλέυρι για όλες τις χρήσεις
- 150 γραμμάρια στραγγιστό γιαούρτι
- 75 γραμμάρια βούτυρο
- 3 κουταλιές της σούπας γάλα
- 2 κουταλιές του γλυκού μπέικιν πάουντερ
- βασιλκός
- θυμάρι
- δεντρολίβανο
- αλάτι
Εκτέλεση
- Βάζουμε στο μίξερ 2 φλιτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις, 150 γραμμάρια τριμμένη φέτα, 150 γραμμάρια στραγγιστό γιαούρτι, 3 κουταλιές της σούπας γάλα, 75 γραμμάρια βούτυρο, 2 κουταλιές του γλυκού μπέικιν πάουντερ.
- Ψιλοκόβουμε τα μυρωδικά και προσθέτουμε μια κουταλιά της σούπας η οποία θα περιέχει ανάμεικτα βασιλικό,θυμάρι και δεντρολίβανο στα υλικά που βάλαμε στο μίξερ.
- Χτυπάμε. Δημιουργούμε μια ζύμη.
- Αλευρώνουμε τα χέρια μας και χωρίζουμε τη ζύμη σε 12 μικρές μπουκιές.
- Πλάθουμε το κάθε μέρος της ζύμης και το κάνουμε στρογγυλό.Τοποθετούμε λιγη τριμμένη extra φέτα και κλείνουμε σε στρογγυλή μπουκίτσα.
- Βάζουμε τις μπουκίτσες σε ένα ρηχό ταψί και αλείφουμε την επιφάνεια τους με γάλα.
- Προθερμαίνουμε το φούρνο.
- Ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 13 με 15 λεπτά.