Auto-Moto: Ένα νέο κόμπακτ SUV από τη Citroen

 Ακριβώς ένα μήνα πριν την έναρξη της Έκθεσης Αυτοκινήτου στη Γενεύη, η Citroen αποκάλυψε το C-Aircross Concept, τη νέα της πρόταση στην κατηγορία των κόμπακτ SUV. Με δυναμικό σχεδιασμό και χαρακτηριστική την εταιρική ταυτότητα, το νέο δημιούργημα των Γάλλων ξεχωρίζει για τη φουτουριστική του εικόνα. Οι γραμμές του αμαξώματος «ρέουν» προς τα πίσω, ενώ ο […]

auto car news

A new compact SUV from Citroen

Ακριβώς ένα μήνα πριν την έναρξη της Έκθεσης Αυτοκινήτου στη Γενεύη, η Citroen αποκάλυψε το C-Aircross Concept, τη νέα της πρόταση στην κατηγορία των κόμπακτ SUV.

Δυναμικό σχεδιασμό

Με δυναμικό σχεδιασμό και χαρακτηριστική την εταιρική ταυτότητα, το νέο δημιούργημα των Γάλλων ξεχωρίζει για τη φουτουριστική του εικόνα.

Οι γραμμές του αμαξώματος «ρέουν» προς τα πίσω, ενώ ο στιβαρός SUV χαρακτήρας προσθέτει στο όλο παρουσιαστικό του νέου αυτοκίνητου.

A new compact SUV from Citroen

Εσωτερικός χώρος

Εσωτερικά, το νέο C-Aircross Concept διαθέτει μια ευρύχωρη και άνετη καμπίνα, ενώ προσφέρει όλα τα απαραίτητα τεχνολογικά βοηθήματα για να κάνει τη ζωή πιο εύκολη στον οδηγό και τους επιβάτες.

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

auto car news

Nissan: Διπλή νίκη στο SUPER GT της Okayama – VIDEO

Έχοντας μετρήσει στο παρελθόν δύο συνεχόμενες νίκες στα πρωταθλήματα του Super GT, η Nissan επικράτησε και πάλι στον εναρκτήριο γύρο του πρωταθλήματος για το 2016 στην πίστα της Okayama, στην Ιαπωνία, με το δίδυμο των Tsugio Matsuda και Ronnie Quintarelli. Συγκεκριμένα, το Νο.1 MOTUL AUTECH GT-R πήρε τη μέγιστη βαθμολογία και κατέλαβε την πρώτη θέση, […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):