Κατερίνα Παπουτσάκη: Έχω δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση

Κατερίνα Παπουτσάκη: Έχω δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση! Η αποκάλυψη της ηθοποιού – Πώς είχε αντιδράσει; Στις πρόβες της παράστασης «Ολεάννα» στο θέατρο «Olvio» συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Happy Day» την Κατερίνα Παπουτσάκη και μας αποκάλυψε τα πάντα!

nicole-minettiparliament-mps-naked-milan

Katerina Papoutsakis sexual harassment

Στις πρόβες της παράστασης «Ολεάννα» στο θέατρο «Olvio» συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Happy Day» την Κατερίνα Παπουτσάκη. Η ηθοποιός υποδύεται μία νεαρή φοιτήτρια που δέχεται σεξουαλική παρενόχληση από τον καθηγητή της.

Η αποκάλυψη της ηθοποιού – Πώς είχε αντιδράσει;

Στην προσωπική της ζωή έχει δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση; «Ναι, έχω δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση. Με έναν τρόπο ναι, όχι τραγικές καταστάσεις. Μια μορφή ελαφριάς σεξουαλικής παρενόχλησης την οποία την αντιπαρήλθα και μια χαρά τα κατάφερα παρόλο που ήμουν μικρούλα», είπε η Κατερίνα Παπουτσάκη.

Και πρόσθεσε: «Δεν το ανέφερα σε κανέναν, απλώς προστάτευσα τον εαυτό μου και τέλειωσε εκεί. Ήμουν μικρή και δεν ήθελα να δώσω έκταση».

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Η Ελλάδα της Μελίνας και της «Στέλλας»

Με τα χρόνια καταλαβαίνεις ότι η Μελίνα η αγωνίστρια, η Μελίνα η πολιτικός, η Μελίνα το σύμβολο στον αγώνα για την επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα, λειτούργησε ως σύγχρονος και εσωτερικός Κρόνος, έφαγε το παιδί της που ήταν η ηθοποιία.

Celebrities: Η Τσέχα Λολίτα Petra Nemcova μας ταξιδεύει πίσω στο χρόνο!

Ο παλμός της showbiz χτυπά ακόμα δυνατά στις Κάννες και η Petra Nemcova μας ταξιδεύει με τον πιο sexy τρόπο σε περασμένες δεκαετίες. H Τσέχα καλλονή, βγήκε από τα ρούχα της και φόρεσε ένα pin-up bikini ποζάροντας με παιχνιδιάρικη διάθεση στην παραλία. Οι sexy καμπύλες της διαγράφονται κάτω από το στενό μαγιό, ενώ το κόσμημα που […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):