Κατερίνα Παπουτσάκη: Έχω δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση

Κατερίνα Παπουτσάκη: Έχω δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση! Η αποκάλυψη της ηθοποιού – Πώς είχε αντιδράσει; Στις πρόβες της παράστασης «Ολεάννα» στο θέατρο «Olvio» συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Happy Day» την Κατερίνα Παπουτσάκη και μας αποκάλυψε τα πάντα!

nicole-minettiparliament-mps-naked-milan

Katerina Papoutsakis sexual harassment

Στις πρόβες της παράστασης «Ολεάννα» στο θέατρο «Olvio» συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Happy Day» την Κατερίνα Παπουτσάκη. Η ηθοποιός υποδύεται μία νεαρή φοιτήτρια που δέχεται σεξουαλική παρενόχληση από τον καθηγητή της.

Η αποκάλυψη της ηθοποιού – Πώς είχε αντιδράσει;

Στην προσωπική της ζωή έχει δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση; «Ναι, έχω δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση. Με έναν τρόπο ναι, όχι τραγικές καταστάσεις. Μια μορφή ελαφριάς σεξουαλικής παρενόχλησης την οποία την αντιπαρήλθα και μια χαρά τα κατάφερα παρόλο που ήμουν μικρούλα», είπε η Κατερίνα Παπουτσάκη.

Και πρόσθεσε: «Δεν το ανέφερα σε κανέναν, απλώς προστάτευσα τον εαυτό μου και τέλειωσε εκεί. Ήμουν μικρή και δεν ήθελα να δώσω έκταση».

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

maria-menounos-bet-bikini-newsfeast-featured

Η Μαρία Μενούνος κυκλοφορεί μόνο με το μπικίνι της στην Time Square επειδή έχασε ένα στοίχημα!

Η Ελληνοαμερικανά Μαρία Μενούνος έβαλε στοίχημα με τον παρουσιαστή Mario Lopez και τον ανταποκριτή AJ Calloway του καναλιού Extra  ότι θα κερδίσει η αγαπημένη της ομάδα στο Super Bowl. Στοιχημάτισε ότι αν έχαναν οι New England Patriots θα έκανε τα χρέη της παρουσιάστριας φορώντας μόνο ένα μπικίνι! Ευτυχώς για μας, το παιχνίδι το κέρδισαν οι New York Giants και […]

Queen Elizabeth and Prince Philip secret

Βασίλισσα Ελισάβετ και Πρίγκιπας Φίλιππος: Το μυστικό που κράτησαν κρυφό

O συνταξιούχος ήρωας του ναυτικού και Αποτελεί το μακροβιότερο μέλος της Βρετανικής Βασιλικής Οικογένειας, πρίγκιπας Φίλιππος, Δούκας του Εδιμβούργου, έχει ένα «σκοτεινό» παρελθόν για το οποίο η σύζυγός του ούτε νιώθει περήφανη, αλλά και ούτε θέλει να γνωρίζει το ευρύ κοινό. Εκτός του ότι δεν ήταν Βρετανός -απόγονος του Οίκου του Σλέσβιχ-Χόλσταϊν-Σόντερμπουργκ-Γκλύξμπουργκ, ο Φίλιππος γεννήθηκε όντας μέλος […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):