Κατερίνας Λέχου: Το αποκαλυπτικό σκίσιμο στο φόρεμα της

Η Κατερίνα Λέχου ήταν καλεσμένη στο «The 2night show» του Γρηγόρη Αρναούτογλου το βράδυ της Πέμπτης και εμφανίστηκε με μία μακριά λευκή τουαλέτα με ένα πολύ βαθύ σκίσιμο, που άφηνε σε κοινή θέα τα καλλίγραμμα πόδια της!

Η Κατερίνα Λέχου ήταν καλεσμένη στο «The 2night show» του Γρηγόρη Αρναούτογλου το βράδυ της Πέμπτης. Η ηθοποιός εμφανίστηκε με  μία μακριά λευκή τουαλέτα με ένα βαθύ σκίσιμο, που άφηνε σε κοινή θέα τα καλλίγραμμα πόδια της.

Η ηθοποιός ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2night show»

Ο χρόνος- σύμμαχός της

Ο χρόνος όπως αποδεικνύεται είναι σύμμαχός της. Σε παλαιότερη συνέντευξή της, η Κατερίνα Λέχου είχε πει για τη σχέση της με τον χρόνο: «Με τον χρόνο προσπαθώ να συμφιλιώνομαι, γιατί οι γυναίκες είναι σε μειονεκτική θέση σε σχέση με τους άντρες. Κι αυτό είναι άδικο. Όσο μεγαλώνω το βλέπω πιο συχνά γύρω μου.
Όταν μία γυναίκα περάσει τα 40, οι άντρες θα πουν «άστη, είναι για τα μπάζα!». Αυτό είναι μόνιμο. Αλλά δεν λέγεται για τους άντρες.
Και στη δουλειά μας είναι δύσκολο να αντιμετωπίσεις την εικόνα σου, γιατί το βλέπεις συνέχεια. Και βλέπεις ότι γερνάς. Γι’ αυτό οι άνθρωποι της showbiz μπαίνουμε στη διαδικασία να βελτιώνουμε την εικόνα μας. Είναι και η ματαιοδοξία, είναι όμως και η μάχη με τον εαυτό σου.

Αρετουσάριστες φωτογραφίες

Να, τώρα μου δείχνει η Ολυμπία, η φωτογράφος μας, τις φωτογραφίες μας αρετουσάριστες, και τα βλέπω όλα. Τις ρυτίδες, τα πάντα! Η μεγάλη μου αδελφή, δεν θα τα δει αυτά. Είναι στο γυμναστήριο, θα πάει μετά να μαγειρέψει στα παιδιά της και μία χαρά. Εγώ, όμως, τα βλέπω και έρχομαι συνέχεια αντιμέτωπη με όλα αυτά».

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Ο καλύτερος αθλητής όλων των εποχών που ο προπονητής του τον βίαζε από δέκα ετών

Το βιβλίο του Jan Niklas Patrik Sjöberg το 2011 ήταν η προσωπική του λύτρωση και μια γροθιά στο στομάχι κάθε γονιού, αθλητή, απλού ανθρώπου που έχει υποστεί σεξουαλική κακοποίηση από κάποιον στο οικογενειακό και εργασιακό του περιβάλλον. Ο Patrik Sjöberg περιέγραψε στο βιβλίο του «Όσα δεν είδατε» τη κόλαση που ζούσε από την ηλικία των […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):