Το σέξι σκίσιμο στο φόρεμα της Κατερίνας Λέχου

Το σέξι σκίσιμο στο φόρεμα της Κατερίνας Λέχου

The sexy slit in the dress of Katerina Lehou

Η Κατερίνα Λέχου ήταν καλεσμένη στο «The 2night show» του Γρηγόρη Αρναούτογλου το βράδυ της Πέμπτης. Η ηθοποιός εμφανίστηκε με  μία μακριά λευκή τουαλέτα με ένα βαθύ σκίσιμο, που άφηνε σε κοινή θέα τα καλλίγραμμα πόδια της.


loading...

Η ηθοποιός ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2night show»

Ο χρόνος- σύμμαχός της

Ο χρόνος όπως αποδεικνύεται είναι σύμμαχός της. Σε παλαιότερη συνέντευξή της, η Κατερίνα Λέχου είχε πει για τη σχέση της με τον χρόνο: «Με τον χρόνο προσπαθώ να συμφιλιώνομαι, γιατί οι γυναίκες είναι σε μειονεκτική θέση σε σχέση με τους άντρες. Κι αυτό είναι άδικο. Όσο μεγαλώνω το βλέπω πιο συχνά γύρω μου.
Όταν μία γυναίκα περάσει τα 40, οι άντρες θα πουν «άστη, είναι για τα μπάζα!». Αυτό είναι μόνιμο. Αλλά δεν λέγεται για τους άντρες.
Και στη δουλειά μας είναι δύσκολο να αντιμετωπίσεις την εικόνα σου, γιατί το βλέπεις συνέχεια. Και βλέπεις ότι γερνάς. Γι’ αυτό οι άνθρωποι της showbiz μπαίνουμε στη διαδικασία να βελτιώνουμε την εικόνα μας. Είναι και η ματαιοδοξία, είναι όμως και η μάχη με τον εαυτό σου.

Αρετουσάριστες φωτογραφίες

Να, τώρα μου δείχνει η Ολυμπία, η φωτογράφος μας, τις φωτογραφίες μας αρετουσάριστες, και τα βλέπω όλα. Τις ρυτίδες, τα πάντα! Η μεγάλη μου αδελφή, δεν θα τα δει αυτά. Είναι στο γυμναστήριο, θα πάει μετά να μαγειρέψει στα παιδιά της και μία χαρά. Εγώ, όμως, τα βλέπω και έρχομαι συνέχεια αντιμέτωπη με όλα αυτά».

The sexy slit in the dress of Katerina Lehou

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):