Chrissy Teigen: Σούπερ επιστροφή μετά την εγκυμοσύνη

Τουλάχιστον εντυπωσιακή θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η επιστροφή της Chrissy Teigen στις σέξι φωτογραφίσεις, που συμμετέχει στο ειδικό τεύχος του Sports Illustrated με τα μπικίνι, λίγους μήνες μετά την γέννα της κόρης της.

Τουλάχιστον εντυπωσιακή θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η επιστροφή της Chrissy Teigen στις φωτογραφίσεις, που συμμετέχει στο ειδικό τεύχος του Sports Illustrated με τα μαγιό τύπου μπικίνι, λίγους μήνες μετά την γέννα της κόρης της.

Η υπέροχη Chrissy Teigen είναι μαμά!

Αν και η Luna, όπως είναι το όνομα της κόρης του 31χρονου μοντέλου, γεννήθηκε τον Απρίλιο, οι φωτογραφίες της Teigen στο ειδικό τεύχος του Sports Illustrated με τα μπικίνι δεν θυμίζουν σε τίποτα ότι αυτή η γυναίκα είναι μητέρα.

«Είχα καιρό να κάνω τέτοια φωτογράφιση, όμως οι άνθρωποι του περιοδικού δέχονται το σώμα σου όπως είναι» δήλωσε το μοντέλο.

Το αποτέλεσμα, πάντως, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες, που κυκλοφόρησε είναι σούπερ σέξι.

src

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

money laundering-euro-greece-officials-newsfeast

Αλέξης Γεωργούλης «Ως ευρωβουλευτής παίρνω 25.000€ το μήνα όχι 20.000»

Ο Αλέξης Γεωργούλης σε ραδιοφωνική του συνέντευξη μίλησε για όλες τις επαγγελματικές υποχρεώσεις που έχει. Την υποκριτική, την ευρωβουλή και τελευταία την παρουσίαση του τηλεπαιχνιδιού «Joker» στο Open. Μάλιστα ο ηθοποιός διευκρίνισε πως η αμοιβή του το μήνα ανέρχεται στα 25.000 ευρώ και όχι στα 20.000. Μάλιστα είπε πως αν δεν ξοδευτούν όλα αυτά τα χρήματα θα […]

petros-kostopoulos-chief-creative-officer-newsfeast

Ο Πέτρος Κωστόπουλος αναλαμβάνει καθήκοντα Chief Creative Officer στην εταιρία Δάφνη Επικοινωνίες

Νέο ξεκίνημα για τον Πέτρο Κωστόπουλο, ο οποίος αναλαμβάνει καθήκοντα Chief Creative Officer στην εταιρία Δάφνη Επικοινωνίες, μετά τις δυσάρεστες εξελίξεις στην εταιρεία ΙΜΑΚΟ. Ο πρώην εκδότης κάνει το καινούργιο επαγγελματικό του βήμα σε έναν χώρο που γνωρίζει πολύ καλά. Αφού είδα το «παιδί» μου να πεθαίνει, άκουσα όσα δεν έχει ακούσει κανένας άλλος από […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):