10+1 λάθη που κάνουμε στην διακόσμηση του σπιτιού μας!

Όταν έρχεται η στιγμή να μετακομίσουμε σε άλλο σπίτι ή να ανακαινίσουμε το δικό μας, ένας από τους χώρους που θέλουμε να διακοσμήσουμε πρώτους είναι το καθιστικό μας. Αυτός ο χώρος, λένε, ότι είναι ο καθρέφτης του σπιτιού, για αυτό θα δούμε ποια είναι τα λάθη που χρειάζεται να αποφύγουμε!

Όταν έρχεται η στιγμή να μετακομίσουμε σε άλλο σπίτι ή να ανακαινίσουμε το δικό μας, ένας από τους χώρους που θέλουμε να διακοσμήσουμε πρώτους είναι το καθιστικό μας. Αυτός ο χώρος, λένε, ότι είναι ο καθρέφτης του σπιτιού, για αυτό θα δούμε ποια είναι τα λάθη που χρειάζεται να αποφύγουμε!

Τα λάθη που χρειάζεται να αποφύγουμε στη διακόσμηση του καθιστικού!

  1. Το καθιστικό σας δεν χρειάζεται να φωτίζεται μόνο από το φωτιστικό στο ταβάνι αλλά και από άλλα σημεία.
  2. Το να έχετε λάθος μέγεθος χαλιού ή να μην έχετε καθόλου χαλί στο καθιστικό σας.
  3. Η θέση της τηλεόρασης είναι σε έναν κενό τοίχο και όχι κοντά στο παράθυρο, και χρειάζεται να είναι σε αρκετή απόσταση από τον καναπέ.
  4. Τα μαξιλάρια στον καναπέ δημιουργούν μια ζεστή ατμόσφαιρα, για αυτό επιλέξτε το μέγεθος ανάλογα με το έπιπλο σας και αντίστοιχα το χρώμα και την υφή.
  5. Εάν έχετε την ευκαιρία, αναλόγως τον χώρο του καθιστικού, να απομακρύνεται τον καναπέ από τον τοίχο κάντε το και δημιουργήστε μια άνετη ατμόσφαιρα.
  6. Εάν έχετε χαμηλό ταβάνι στο καθιστικό σας, τότε τα σκούρα χαμηλά έπιπλα είναι λάθος επιλογή.Προτιμήστε μαζεμένα έπιπλα σε ουδέτερες αποχρώσεις.
  7. Δείτε έπιπλα που να ταιριάζουν με το στιλ και με τις διαστάσεις του χώρου, γιατί αλλιώς δεν θα σας βολέψουν.
  8. Το πιο συνηθισμένο λάθος για το καθιστικό είναι να είναι γεμάτο από έπιπλα. Σε μικρό χώρο χρειάζεται ένας διθέσιος καναπές και δύο πολυθρόνες.
  9. Τα έπιπλα με την ογκώδη πλάτη και μπράτσα δεν είναι στην μόδα, για αυτό προτιμήστε έπιπλα σε καθαρές γραμμές και σε μοντέρνα χρώματα.
  10. Το ιδανικό ύψος από το πάτωμα, για να κρεμάσετε το κάδρο σας είναι 1,53 εκατοστά. Εάν έχετε πολλά κάδρα, κρεμάστε τα σε ίση απόσταση μεταξύ τους.
  11. Σε ένα μέρος του καθιστικού σας, χρειάζεται να έχετε κεντρικά πράγματα που δίνουν φως στον χώρο σας, όπως ένα έργο τέχνης, το τζάκι αλλά όχι ο ογκώδης καναπές σας.

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

fabian-thylmann-tax-evasion-youporn-you-porn-site-founder-arrested

Συνελήφθη για φοροδιαφυγή ο 34χρονος ιδιοκτήτης του YouPorn

Πρόκειται για τον 34χρονο «βασιλιά» του διαδικτυακού πορνό, Fabian Thylmann, ο οποίος συνελήφθη τη Δευτέρα για φοροδιαφυγή. Στην εταιρεία του Thylmann, Manwin Licensing International, η οποία εδρεύει στο Λουξεμβούργο, ανήκει η γνωστή ιστοσελίδα πορνογραφικού περιεχομένου YouPorn και άλλα «ροζ», δημοφιλή site όπως τα Pornhub, Brazzers και Twisty’s. Σύμφωνα με τη Die Welt, την περασμένη εβδομάδα […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):