Πώς ταξίδευαν τα μωρά στο αεροπλάνο το 1950;

Ο σκοπός των αεροπορικών εταιρειών είναι πάντα το ταξίδι να είναι άνετο και ασφαλές για τους επιβάτες. Σπάνιες φωτογραφίες από το 1950 δείχνουν πώς ταξίδευαν τα μωρά στα αεροπλάνα και πιο συγκεκριμένα με την British Overseas Airways Corporation.

babies traveling plane 1950

Ο σκοπός των αεροπορικών εταιρειών είναι πάντα το ταξίδι να είναι άνετο και ασφαλές για τους επιβάτες. Σπάνιες φωτογραφίες από το 1950 δείχνουν πώς ταξίδευαν τα μωρά στα αεροπλάνα και πιο συγκεκριμένα με την British Overseas Airways Corporation (BOAC, ο προκάτοχος της British Airways).

Στην καμπίνα του αεροπλάνου υπήρχαν τα «skycots» για τα μωρά, για ταξίδια μεγάλων αποστάσεων.

babies traveling plane 1950

Skycots

Αυτά ήταν σαν μικρά κρεβατάκια που έμπαιναν στο ράφι των αποσκευών, επιτρέποντας στο βρέφος να κοιμάται άνετα και με ασφάλεια (ο σχεδιασμός της κούνιας τα εμπόδιζε να πέσουν). Ωστόσο, το παιδί έπρεπε να το κρατά στα χέρια του ένας γονέας κατά την απογείωση και την προσγείωση. Την υπόλοιπη ώρα μπορούσε να μείνει εκεί και να είναι υπό την επίβλεψη του γονιού ή του αεροσυνοδού.

babies traveling plane 1950

src src

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Έρευνα: Δείτε τι πραγματικά νιώθει o σκύλος για εμάς!

Λατρεύουμε τα μαλλιαρά παιδιά μας. Και το ξέρουμε πως μας λατρεύουν και αυτά. Η αγάπη και η μοναδική αφοσίωση του σκύλου στον άνθρωπό του έρχεται όμως τώρα να αποδειχθεί και επιστημονικά μέσω νευροαπεικόνισης. Ναι, οι επιστήμονες μελετούν τον εγκέφαλο των τετράποδων.

Ιδέες για να ομορφύνετε ΔΙΑΚΟΠΤΕΣ – ΜΠΡΙΖΕΣ

Έχετε βάψει τον τοίχο σε μια αγαπημένη σας απόχρωση ή εφαρμόζοντας κάποια τεχνοτροπία, έχετε καταβάλλει κάθε προσπάθεια να διακοσμήσετε συνολικά τον οποιονδήποτε χώρο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και ανάμεσα σε όλα αυτά τα προσεκτικά βαλμένα και προσεγμένα αισθητικά…ξεπετάγονται σε διάφορα σημεία παλιοί -φθαρμένοι/πολυκαιρισμένοι διακόπτες/ μπρίζες. Αλλά ακόμη και σε καλή κατάσταση αν είναι, ειδικά […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):