Ξεκίνησαν οι προετοιμασίες για το εαρινό Ράλλυ Σπριντ!

Οι προετοιμασίες έχουν ήδη ξεκινήσει για τον 1ο αγώνα του Κυπέλλου Χώματος 2017, το ΕΑΡΙΝΟ Ράλλυ Σπριντ που διοργανώνει η START LINE. Ο αγώνας θα εκκινήσει στην αφετηρία της Ειδικής διαδρομής «Κινέτα» στις 11:00 το πρωί της Κυριακής.

auto car news

Οι προετοιμασίες έχουν ήδη ξεκινήσει για τον 1ο αγώνα του Κυπέλλου Χώματος 2017, το ΕΑΡΙΝΟ Ράλλυ Σπριντ που διοργανώνει η START LINE. Ο αγώνας θα εκκινήσει στην αφετηρία της Ειδικής διαδρομής «Κινέτα» στις 11:00 το πρωί της Κυριακής 19 Μαρτίου για να καλύψει τα 19 χλμ. του πρώτου από τα συνολικά δύο (2) περάσματα της σχεδίασης της Κινέτας, όπως και πέρυσι.

preparations-rally-sprint-spring

Εκκίνηση

Η εκκίνηση της Ε.Δ. βρίσκεται 1 χλμ. μετά τη διασταύρωση με το δρόμο που έρχεται από την κεραία του ΟΤΕ. Η διαδρομή συνεχίζει μέχρι την άσφαλτο που οδηγεί προς Αγίους Θεοδώρους, όπου τα αγωνιστικά στρίβουν δεξιά στη διασταύρωση που οδηγεί προς τη Μονή Παναγία Πράθι.

Σε 3 χιλιόμετρα στρίβουν αριστερά στη διασταύρωση με κατεύθυνση προς Λουτράκι και ακολουθώντας τη διαδρομή κατευθύνονται προς τη χωματερή Λουτρακίου όπου συναντούν την άσφαλτο.

Τα αγωνιστικά στρίβουν δεξιά και συνεχίζοντας για 1 χλμ. περίπου ξαναμπαίνουν στο χώμα αριστερά. Συνεχίζοντας τη χωμάτινη διαδρομή (ανάποδα το shakedown του Ράλλυ Ακρόπολις) τερματίζουν μετά από περίπου 3 χλμ.

preparations-rally-sprint-spring

ΕΑΡΙΝΟ Ράλλυ Σπριντ

Το ΕΑΡΙΝΟ Ράλλυ Σπριντ διεξάγεται υπό την Αιγίδα του Δήμου Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων – Περαχώρας και με την υποστήριξη του Δήμου Μεγαρέων.

Το κέντρο του αγώνα, η ανασυγκρότηση, το σέρβις παρκ, ο τερματισμός και η απονομή του αγώνα θα φιλοξενηθούν και πάλι στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου.

src src src

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Tesla Half a Million bitcoin by newsfeast

Έχεις bitcoin; Μπορείς να έχεις και αυτοκίνητο TESLA

Η αμερικανική αυτοκινητοβιομηχανία Tesla Motors κατέθεσε αίτημα προς την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς των ΗΠΑ (SEC) ώστε να της επιτραπεί να αποδεχθεί τα Bitcoins (κρυπτονομίσματα – ηλεκτρονική μορφή χρήματος) ως μέσο πληρωμής για την απόκτηση αυτοκινήτων με αποτέλεσμα η αγορά των κρυπτονομισμάτων να ξεπεράσει το 1 τρις δολάρια. Μάλιστα η αμερικανική αυτοκινητοβιομηχανία ανακοίνωσε την  αγορά 1,5 δισ. δολαρίων σε Βitcoins σύμφωνα με το αίτημα στην αμερικανική Eπιτροπή Kεφαλαιαγοράς (SEC), όπως […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):