Αντώνης Καφετζόπουλος: «Ο Τσίπρας είναι πονηρός και ανήθικος»

Ο ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στη μεγάλη θεατρική επιτυχία «Ωραία μου Κυρία» στο θέατρο Πάνθεον μίλησε για όλους και για όλα, χωρίς να διστάσει να πει ανοιχτά τη γνώμη του!

greece-debt-questions-reality

anthony-kafetzopoulos

Ο ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στη μεγάλη θεατρική επιτυχία «Ωραία μου Κυρία» στο θέατρο Πάνθεον μίλησε για όλους και για όλα, χωρίς να διστάσει να πει ανοιχτά τη γνώμη του!

Ο Αντώνης Καφετζόπουλος που ενσαρκώνει τον πατέρα της Ελίζας (Δήμητρας Ματσούκα) στη μεγάλη θεατρική επιτυχία «Ωραία μου Κυρία» ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2night Show».

Η γνώμη του για την κυβέρνηση

Για τον Αλέξη Τσίπρα και την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- Ανέλ είπε: «Δεν περίμενα κάτι από τον Τσίπρα. Περίμενα ότι έχει στόχο την πρωθυπουργία, ότι είναι αρκετά πονηρός και ανήθικος ώστε να χρησιμοποιήσει κάθε μέσο για να φτάσει τον στόχο. Πίστευα ότι θα εκμεταλλευτεί τη θέση του για να παραμείνει όσο περισσότερο μπορεί».
Σχολιάζοντας την εκλογή Ντόναλντ Τραμπ είπε: «Είναι τραγωδία».

Όσον αφορά τα πάθη του

Όταν ρωτήθηκε για τα πάθη του, είπε: «Το τσιγάρο έχω ακόμη», απάντησε. «Τζόγος, ουσίες;», τον ρώτησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. «Ουσίες κατά καιρούς όταν ήμουν νέος! Δεν με ευχαριστούν οι ουσίες. Με ευχαριστεί πολύ το αλκοόκ και πίνω αρκετά!», απάντησε.

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

pantelidis

Η γιαγιά του Παντελή Παντελίδη μιλάει για την απώλεια του εγγονού της

Συγκλονίζουν τα λόγια της γιαγιάς του κοσμαγάπητου τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη! Το πρωί της Κυριακής τελέστηκε η επιμνημόσυνη δέηση για τον Παντελή Παντελίδη, στον ιερό ναό του Αγίου Σπυρίδωνα στη Νέα Ιωνία. Φίλοι, συγγενείς και ο κόσμος που γνώρισε τον τραγουδιστή μέσα από τα τραγούδια του, συνέρευσαν στον ναό για να τιμήσουν την μνήμη του.

Ο Γιώργος Κιμούλης Πρόεδρος του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Τακτική Γενική Συνέλευση του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος για την εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Ο Γιώργος Κιμούλης φαίνεται να κέρδισε στο νήμα τη Λούκα Κατσέλη και έτσι ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης, θα αναλάβει τη διοίκηση του ΚΠΙΣΝ.

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):