Αντώνης Καφετζόπουλος: «Ο Τσίπρας είναι πονηρός και ανήθικος»

Ο ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στη μεγάλη θεατρική επιτυχία «Ωραία μου Κυρία» στο θέατρο Πάνθεον μίλησε για όλους και για όλα, χωρίς να διστάσει να πει ανοιχτά τη γνώμη του!

greece-debt-questions-reality

anthony-kafetzopoulos

Ο ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στη μεγάλη θεατρική επιτυχία «Ωραία μου Κυρία» στο θέατρο Πάνθεον μίλησε για όλους και για όλα, χωρίς να διστάσει να πει ανοιχτά τη γνώμη του!

Ο Αντώνης Καφετζόπουλος που ενσαρκώνει τον πατέρα της Ελίζας (Δήμητρας Ματσούκα) στη μεγάλη θεατρική επιτυχία «Ωραία μου Κυρία» ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2night Show».

Η γνώμη του για την κυβέρνηση

Για τον Αλέξη Τσίπρα και την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- Ανέλ είπε: «Δεν περίμενα κάτι από τον Τσίπρα. Περίμενα ότι έχει στόχο την πρωθυπουργία, ότι είναι αρκετά πονηρός και ανήθικος ώστε να χρησιμοποιήσει κάθε μέσο για να φτάσει τον στόχο. Πίστευα ότι θα εκμεταλλευτεί τη θέση του για να παραμείνει όσο περισσότερο μπορεί».
Σχολιάζοντας την εκλογή Ντόναλντ Τραμπ είπε: «Είναι τραγωδία».

Όσον αφορά τα πάθη του

Όταν ρωτήθηκε για τα πάθη του, είπε: «Το τσιγάρο έχω ακόμη», απάντησε. «Τζόγος, ουσίες;», τον ρώτησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. «Ουσίες κατά καιρούς όταν ήμουν νέος! Δεν με ευχαριστούν οι ουσίες. Με ευχαριστεί πολύ το αλκοόκ και πίνω αρκετά!», απάντησε.

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Adele: Αυτό είναι το πολυτελές, νέο σπίτι της στην Καλιφόρνια!

Μετά το «χρυσό» συμβόλαιο των 116 εκατομμυρίων ευρώ που υπέγραψε με τη δισκογραφική της, η Adele δικαιούται να επενδύσει ένα ελάχιστο μέρος των χρημάτων της στο να αγοράσει ένα σπίτι! Και πού θα διάλεγε να το πάρει; Κοντά στα σπίτια διασήμων στο Μπέβερλι Χιλς της Καλιφόρνια!

Shakira: Η επιστήμη επικυρώνει τις κινήσεις «Hips don’t lie» και οι άντρες τρελαίνονται

Λίγοι θα αμφέβαλλαν περί αυτού, αλλά τώρα υπάρχει και η «βούλα» των επιστημόνων. Οι κινήσεις των γοφών είναι το σημαντικότερο πράγμα για μια γυναίκα που χορεύει, αν θέλει να ξεχωρίσει και να προσελκύσει πάνω της τα βλέμματα των ανδρών (και τα ζηλιάρικα βλέμματα των άλλων γυναικών).

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):