Νέο Volvo V90 Cross Country [video]

Η Volvo Cars λανσάρει το ολοκαίνουργιο V90 Cross Country, που πρόκειται για την εναλλακτική έκδοση του γνωστού V90, με προσανατολισμό τις outdoor εξορμήσεις.

volvo-car-year

Volvo V90 Cross Country

Η Volvo Cars λανσάρει το ολοκαίνουργιο V90 Cross Country, που πρόκειται για την εναλλακτική έκδοση του γνωστού V90, με προσανατολισμό τις outdoor εξορμήσεις.

Volvo V90 Cross Country

Το νέο μοντέλο της σουηδικής εταιρείας διαφοροποιείται εξωτερικά σε σχέση με το «απλό» V90 χάρη στους νέους προφυλακτήρες, στις ράγες οροφής και στην αυξημένη απόσταση από το έδαφος, που του χαρίζει επιπλέον δυνατότητες στις εκτός δρόμου εξορμήσεις.

Οι έξι στους δέκα ανθρώπους παγκοσμίως θέλουν να αφιερώνουν περισσότερο χρόνο σε υπαίθριες δραστηριότητες.

Volvo V90 Cross Country

Η Volvo Cars πήρε την πρωτοβουλία για την κατασκευή αυτής της έκδοσης από μία διεθνή έρευνα που πραγματοποίησε πρόσφατα, στην οποία οι έξι στους δέκα ανθρώπους παγκοσμίως θέλουν να αφιερώνουν περισσότερο χρόνο σε υπαίθριες δραστηριότητες, με την πεζοπορία, το τρέξιμο και την ποδηλασία να βρίσκονται στις κορυφαίες προτιμήσεις της σχετικής λίστας.

Volvo V90 Cross Country

Για το λανσάρισμα τώρα του νέου μοντέλου, η Volvo δημιούργησε μια καμπάνια όπου μέσω ενός βίντεο ενθαρρύνει τους υποψήφιους πελάτες του μοντέλου να ανακαλύψουν το πάθος για την περιπέτεια.

Volvo V90 Cross Country

Το βίντεο εμπνεύστηκε η σουηδική εταιρεία από τον Βρετανό Άλαν Γουάτς (Alan Watts, 1915-1973) και οι λήψεις του έγιναν μέσα και γύρω από το Βανκούβερ, στον Καναδά, όπου η κάμερα παρακολουθεί τέσσερις ανθρώπους από το χώρο των επιχειρήσεων να συνδέονται ξανά με τα αγαπημένα τους πρόσωπα και να ξαναβρίσκουν το παλιό τους πάθος, καθώς αφήνουν πίσω την πόλη μέσα σε ένα V90 Cross Country για να επιδοθούν στο σέρφινγκ, το ψάρεμα και να απολαύσουν φωτογραφικές εξορμήσεις στη φύση.

Ας το παρακολουθήσουμε λοιπόν παρακάτω:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

auto car news

Στην Ελλάδα το νέο πολυτελές SUV VW Touareg!

Ξεκίνησε να διατίθεται στη χώρα μας το νέο VW Touareg σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε η Kosmocar. Το νέο πολυτελές SUV, του οποίου η τιμή θα ξεκινάει από τα 83.000 ευρώ, ενσωματώνει σχεδιαστικά στοιχεία που είδαμε και στο νέο Passat, με έντονες γραμμές που το κάνουν να φαίνεται περισσότερο ογκώδες και φαρδύ. Στο εσωτερικό του […]

Η Ελληνική Δημοκρατία και το Volkswagen Group θα καταστήσουν την Αστυπάλαια νησί-πρότυπο στην κινητικότητα, με ουδέτερο κλιματικό αποτύπωμα.

Το Volkswagen Group και η Ελληνική Δημοκρατία θα δημιουργήσουν ένα πρωτοποριακό σύστημα κινητικότητας στην Αστυπάλαια. Για το σκοπό αυτό, το τρέχον σύστημα μεταφορών στο νησί θα αντικατασταθεί από την χρήση ηλεκτρικών οχημάτων και την παραγωγή ανανεώσιμης ενέργειας. Μακροπρόθεσμα, η Αστυπάλαια θα καταστεί ένα νησί-πρότυπο για την κλιματικά ουδέτερη κινητικότητα. Ένα σχετικό Μνημόνιο Συνεργασίας (Memorandum of Understanding) υπεγράφη […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):