Νέο Volvo V90 Cross Country [video]

Η Volvo Cars λανσάρει το ολοκαίνουργιο V90 Cross Country, που πρόκειται για την εναλλακτική έκδοση του γνωστού V90, με προσανατολισμό τις outdoor εξορμήσεις.

volvo-car-year

Volvo V90 Cross Country

Η Volvo Cars λανσάρει το ολοκαίνουργιο V90 Cross Country, που πρόκειται για την εναλλακτική έκδοση του γνωστού V90, με προσανατολισμό τις outdoor εξορμήσεις.

Volvo V90 Cross Country

Το νέο μοντέλο της σουηδικής εταιρείας διαφοροποιείται εξωτερικά σε σχέση με το «απλό» V90 χάρη στους νέους προφυλακτήρες, στις ράγες οροφής και στην αυξημένη απόσταση από το έδαφος, που του χαρίζει επιπλέον δυνατότητες στις εκτός δρόμου εξορμήσεις.

Οι έξι στους δέκα ανθρώπους παγκοσμίως θέλουν να αφιερώνουν περισσότερο χρόνο σε υπαίθριες δραστηριότητες.

Volvo V90 Cross Country

Η Volvo Cars πήρε την πρωτοβουλία για την κατασκευή αυτής της έκδοσης από μία διεθνή έρευνα που πραγματοποίησε πρόσφατα, στην οποία οι έξι στους δέκα ανθρώπους παγκοσμίως θέλουν να αφιερώνουν περισσότερο χρόνο σε υπαίθριες δραστηριότητες, με την πεζοπορία, το τρέξιμο και την ποδηλασία να βρίσκονται στις κορυφαίες προτιμήσεις της σχετικής λίστας.

Volvo V90 Cross Country

Για το λανσάρισμα τώρα του νέου μοντέλου, η Volvo δημιούργησε μια καμπάνια όπου μέσω ενός βίντεο ενθαρρύνει τους υποψήφιους πελάτες του μοντέλου να ανακαλύψουν το πάθος για την περιπέτεια.

Volvo V90 Cross Country

Το βίντεο εμπνεύστηκε η σουηδική εταιρεία από τον Βρετανό Άλαν Γουάτς (Alan Watts, 1915-1973) και οι λήψεις του έγιναν μέσα και γύρω από το Βανκούβερ, στον Καναδά, όπου η κάμερα παρακολουθεί τέσσερις ανθρώπους από το χώρο των επιχειρήσεων να συνδέονται ξανά με τα αγαπημένα τους πρόσωπα και να ξαναβρίσκουν το παλιό τους πάθος, καθώς αφήνουν πίσω την πόλη μέσα σε ένα V90 Cross Country για να επιδοθούν στο σέρφινγκ, το ψάρεμα και να απολαύσουν φωτογραφικές εξορμήσεις στη φύση.

Ας το παρακολουθήσουμε λοιπόν παρακάτω:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

auto-moto-news-newsfeast

Kawasaki: Στα 125cc το νέο σκούτερ με το όνομα J125

Η Kawasaki παρουσίασε μια ανανεωμένη έκδοση του σκούτερ με την ονομασία “J” για το 2016, αυτή τη φορά μειώνοντας τα κυβικά της. Κληρονομώντας τη σχεδίαση του μεγαλύτερου «αδερφού» του, το νέο σκούτερ της Kawasaki, το J125, διατηρεί όλες τις ανέσεις του J300 αλλά εφοδιάζεται με διαφορετικό κινητήρα στα 125 κυβικά εξυπηρετώντας με τον τρόπο αυτό […]

OPEL: GRANDLAND X HYBRID4.

Για όλους εσάς που ανησυχείτε για το “περιβαλλοντικό αποτύπωμά” σας: Ασυμβίβαστη δύναμη SUV σε συνδυασμό με καλή επίδραση στο περιβάλλον. Αδύνατον; Όχι για το Grandland X Hybrid4. Ανακαλύψτε τα χαρακτηριστικά του μαζί με έναν νέο τρόπο δυναμικής οδήγησης. Ετοιμαστείτε να αισθανθείτε GRAND ευελιξία, ενώ ξεκινάτε για νέες περιπέτειες. ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΟΤΙΚΟ. ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑ Η […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):